Martaab Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Chcecie kupić wydech do roweru? Jeśli się zastanawiacie to polecam wam zapoznanie z produktem TURBOSPOKE który nie wymaga zasilania i jest kompatybilny z 95 % rowerów . Ten produkt to hit nadchodzących wakacji. Zaskoczcie waszych znajomych i przyjaciół wystrzałowym rowerem. Dzięki wydechowi twój rower będzie brzmiał jak ryczący motor! Jazda na rowerze wreszcie przestanie być nudna.
Radekpe Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Jazda na rowerze wreszcie przestanie być nudna. Toż to jest wspaniały wynalazek, do tej pory zasypiałem z nudów po przejechaniu 5 km, uratowałaś mi życie!
render Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 całe życie na coś takiego czekałem dajcie mi namiar gdzie to mogę kupić
premier2 Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br />- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu<br />- podobny temat już istnieje<br />- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.<br /><br />Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.