zyziu29 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Witam, Zamierzam niedługo zmienić swoje siodełko na coś lżejszego, wygodnego i w miare taniego. na razie mam na oku takie siodełko. http://allegro.pl/siodelko-velo-prox-vl-1200-czarne-zone-cut-i4281195663.html Dobre jest ono? Korzysta ktoś? Jak tak to prosiłbym o małą opinię. Propozycję innych siodełek też są mile widziane. Za odpowiedzi z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu29 Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Odświeżam temat. Nikt nic nie wie na temat tego siodełka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Żeby dobrać wygodne siodełko musimy najpierw poznać twój tyłek. Każdy jest innny więc bez zdjęć się nie obędzie. Nie krępuj się, to jak wizyta u lekarza. Tapatalk. Jak palnąłem głupstwo to to wina autokorekty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 musimy najpierw poznać twój tyłek To pod molestowanie się kwalifikuje. Co z tych zdjęć chcesz wywnioskować? Kości na nich nie widać. wygodnego i w miare taniego. Może coś z tego wybierzesz, ogólnie dobre opinie: http://www.rowersport.pl/sklep/podkategoria/30/40%2Csiode%C5%82ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Chciałem tylko podkreslić absurdalność polecania siodełka przez kogoś w internecie. Siodełko trzeba wybrać w sklepie stacjonarnym bo każdemu będzie pasować co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Lipca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Jednak każda rada/wskazówka może zawęzić poszukiwania do określonej marki albo typu. A ze to trudny temat warto chociaż spróbować ukierunkować pacjenta. Siodełko trzeba wybrać w sklepie stacjonarnym bo każdemu będzie pasować co innego. To jest tak samo dobre jak zakup z neta. W jednym i drugim przypadku trzeba pojeździć żeby się dowiedzieć czy to jest to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu29 Napisano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Aktualnie mam siodełko Accent Derry, które jest dla mnie za szerokie. Kiedyś jeździłem na starym siodełku velo o szerokości 128mm i jeździło się znośnie. Kości kulszowych nie mam za szerokich. Myślę ze to siodełko od 130 do 135 będzie szerokościowo git. Ogólnie mam dość dobrze dostosowujący się tyłek. Chodzi mi głównie o opinie o siodełku wymienionym w temacie bo wpadło mi w oko, ale innymi propozycjami nie pogardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.