kontooo2 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Wie ktoś może gdzie można kupić śrubkę co trzyma klocki ? Szukam i nie mogę jej odszukać w zadnym sklepie. Zacisk slx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 W sklepie ze śrubami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 (edytowane) http://rowerowy.com/sklep/narzedzia_serwis/serwis_hamulcow/avid/prod/a2z_bolt proszę bardzo http://allegro.pl/aluminiowa-sruba-do-klockow-avid-formula-shimano-i4318903236.html mam te z allegro przy SLX i pasują idealnie Edytowane 21 Czerwca 2014 przez GIANT84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 dzięki wielkie, tego własnie szukałem + 1 dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Szukanie nie boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Szukanie nie boli ... Czasem boli, czasem inaczej się wpiszę, a czasem odpowiedź jest zawarta w temacie który nie ma nic z nim wspólnego. Dlatego trzeba brać poprawkę, ale dobrze że czuwacie, czuje się bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nawet szukać nie trzeba .... 10 tematów niżej jest ... lenistwo, zaprawdę powiadam wam lenistwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontooo2 Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Obiecuje poprawę, oczywiście na tyle na ile pozwoli mi lenistwo . Wracając do tematu, szukałem lecz nie znalazłem to wszystko wina zbyt obszernego internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Lub tez małego doświadczenia szukacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Odkopię trochę temat, ale mam pytanie, jaka powinna być średnica gwintu do zacisku shimano SLX, XT M5, M6? Długość powinna być ok 35 mm? Wydawanie kilkudziesięciu zł na dedykowaną trochę mija się z celem, a taką śrubę w narzędziowym można kupić za kilka groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 O ile pamiętam to M5, ok 5mm gwintu przy główce, reszta mus mieć ok 4mm bo nie przejdzie. Ja sobie zrobiłem śrubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 M5 ale czy 35mm to chyba nie,nawet z nierdzewki będzie tańsza niż z rowerowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi