Skocz do zawartości
  • 0

Dobre rękawiczki rowerowe bez palców

Gość Szymon

Pytanie

Gość Szymon
Napisano

Witam,

szukam rękawiczek na rower na okres letni, czyli najlepiej bez palców. Wiem, że dużo zależy od terenu po jakim się jeździ i długości tychże tras. Przyznam, że w moim wypadku to wypady jednodniowe po ok 6-8h, gdzie robię wówczas 80-140km. Ale rewelacji nie ma bo rocznie nie pękają nawet 2000km. 

Wypady mają bardziej zabarwienie turystyczno-krajoznawcze albo amatorsko-treningowe, krótko mówiąc lubię się dobrze zmęczyć :). Teren: 50-60% droga, 30% ścieżki leśne i bezdroża. 

Szukam czegoś wygodnego w czym ręce nie będą się pocić i co najważniejsze: wytrzymałego, żeby przynajmniej te 5 lat dały rade. Cena - prawdę powiedziawszy, szanuje swoje ręce bardzo i nie gra ona większej roli. 120-130zł mogę dać. Wpadły mi w oko te rękawiczki z Cube: http://www.cube.eu/pl/wear/gloves/product/cube-gloves-natural-fit-ltd-short-finger-bluelimeblack/ Kosztują 105zł

Wyglądają solidnie.. kwestia czy tylko wyglądają.. Ktoś może coś poradzić/polecić z własnego doświadczenia? 

Dzięki bardzo i pozdrawiam

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...