Albercik125 Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Jak w temacie, skradziono z pomieszczenia w hali garażowej Specialized Rockhopper pro 29 cali kolor czarny mat z białymi napisami, widelec rock shox xc30, osprzet tył na slx przod sram x7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Współczuję. Jak był zabezpieczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik125 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Zamkniety box w hali garazowej, obity blacha i dodatkowo w srodku zabezpieczeniem rowerowym do kątownika, kłodka otwarta jak by kluczem, zabezpieczenie znikneło razem z rowerem jak by było otwarte równiez kluczem a nie przecinanie, do tego koło roweru stala puszka smaru warta 20 zł tez znikneła, oprócz tego nic wiecej zadnego pladrowania piwnicy zadnych wiecej fantow tylko rower ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nie macie tam żadnego ubezpieczenia od kradzieży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik125 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 no własnie nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 monitoring jakiś w okolicy może chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik125 Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 monitoringu nie zdazylismy jeszcze założyć, a w okolicy nic nie ma bo to dość młode osiedle, co z tego ze zamykane, teraz tylko cała szansa w rekach naszej kochanej policji .... może gdzieś się pojawi wkońcu to dość specyficzny rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmanag Napisano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Przykra sprawa. Mnie ukradziono 3 rowery Scott. 1 z nich tego samego dnia odnalazłem. Po pozostałych ślad zaginął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 a w okolicy nic nie ma bo to dość młode osiedle, co z tego ze zamykane, Jakie konkretnie to osiedle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik125 Napisano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 konkretnie to osiedle Wrońskiego na ulicy Nike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyr Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Napisałem Ci wiadomość dziś bardzo podobny rower na Osowej widziałem. Może i zbieg okoliczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi