Kosmieja Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Witam . Szukam roweru na moje osiemnaste urodziny . Budżet to ok. 2000 zł . Trochę o mnie : Mam 190cm wzrostu . Tygodniowo rowerem robię ok.200 km. (nie wiem czy to dużo). Rower na którym obecnie sie poruszam to Kross hexogon v3 z 2010r . Rama jest dosyć za mała jak na mnie. Szukam rowerów głównie przeznaczonych na asfalt , mogą mieć one amortyzator choć nie zależy mi na tym jakoś strasznie. Zastanawiałem się nad zakupem Krosa Seto 2014 . Biorę też pod uwagę (używane szosówki )i rowery typu cross ale z oponami cieńszymi niż 1,5 gdyż Lubie Zapierdalać . I co najważniejsze. Zależało by mi aby rowery można było zakupić w Bydgoszczy . Z góry dziękuje za odpowiedzi i dobre rady.
Mod Team safian Napisano 20 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.