Yakochamochi Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Jak w temacie :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Schwalbe downhill , nie będe sie rozpisywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakochamochi Napisano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Moze jakies jeszcze polecicie ? ta informacja kazdemu sie pewnie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Rubena downhill... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek_s91 Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Wszystkie dętki do downhilu Zwykłe też dają rade jednak trzeba kontrolować czasami ciśnienie. Ja jeździłem do tej pory na cst i rubena. Cst mi sie przebiła ponieważ mi wentyl przepuszczał powietrze czego efektem było zbyt niskie ciśnienie. Teraz mam rubena w rozmiarze 2.30 i jak na razie jest wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.