Krzxc Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Witam, dzisiaj przy ostrzejszym hamowaniu pękł mi uchwyt na zacisk hamulcowy i tutaj rodzi się moje pytanie, czy da się ten uchwyt przyspawać czy amortyzator do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Pokaż jak to wygląda i przeczytaj uważnie 2pkt regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Jeśli jest tam mocowanie PM (nie wiem jakie tam masz) to możesz zabawić się z helicoilem czy jakoś tak. Oczywiście o ile poszedł tylko gwint. Ale w sumie to daj foto bo nie wiadomo nawet co ty tam dokładnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzxc Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Przepraszam za zły opis, poniżej wstawiam zdjęcie mojego przypadku. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Krzxc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 To jest tarcza 200 mm? To się nadaje tylko na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzxc Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 203mm, więc amorek do wyrzucenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 trzeba było czytać, ze raidon przyjmuje maks 185mm. Ciesz się, że tylko amor do kosza a nie zęby do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Nie bez powodu do tego amorka producent zaleca tarczę max 185mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Do wyrzucenia. Chyba, że znajdziesz pasujące dolne golenie i wymienisz tarczę na mniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Witam, dzisiaj przy ostrzejszym hamowaniu pękł mi uchwyt na zacisk hamulcowy i tutaj rodzi się moje pytanie, czy da się ten uchwyt przyspawać czy amortyzator do wymiany? Zanim go wyrzucisz, proponuję skontaktować się z http://www.activia.sgl.pl/ czasami można tam kupić części do SR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A nie mówiła mama nie zakładaj tarczy większej niż zaleca producent ?? Jak nie nie mówiła, to ja powiem teraz. Nie zaleca sie stosowania tarcz większych niż producent zalecił zwłaszcza jak sie widelec użytkuje nie zgodnie z przeznaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Mogą podpasować inne golenie na taką samą średnicę goleni np.: od Duro albo też nawet od Tory. Chociaż prędzej znajdziesz golenie lub całe tanie duro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzxc Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Dobra, dzięki koledzy, teraz raczej znajdę sobie inny amorek, ale o pomoc w doborze to już nie w tym dziale poproszę Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Krzxc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Tak jak chłopaki powyżej mówili, dolne lagi od Raidona są za delikatne. Porównywałem dolne golenie od DURO i RAIDONA. to zdecydowanie pod tą tarczę Duro by bardziej odpowiadało. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi