Potrzebuję roweru w Bieszczady i Beskid Niski na jakieś przejażdżki krajoznawcze. Zastanawiałem się nad trekkingiem, jednak obawiam się trochę o wytrzymałość na trasach poza asfaltem (w lesie), których w tamtych terenach nie brakuje... Druga kwestia to wygoda - to właściwie dwa podstawowe przy cenie wymagania.
Zastanawiam się nad rowerem:
- Kands Energy 1300 z 14"
- Kands Elite Pro
- Unibike Mission
- Unibike Pamir
Możecie coś doradzić?
Najbardziej odpowiada mi ze względu na cenę i z tego co się zorientowałem pozycja nr 1.. ale nie wiem czy jest w tym przypadku sens to brać, czy nie lepiej dopłacić 2-3 stówki.
Energy 1300 - za 1250 zł spokojnie można brać nówkę.
Pytanie
Gość Krystian
Witam,
Potrzebuję roweru w Bieszczady i Beskid Niski na jakieś przejażdżki krajoznawcze. Zastanawiałem się nad trekkingiem, jednak obawiam się trochę o wytrzymałość na trasach poza asfaltem (w lesie), których w tamtych terenach nie brakuje... Druga kwestia to wygoda - to właściwie dwa podstawowe przy cenie wymagania.
Zastanawiam się nad rowerem:
- Kands Energy 1300 z 14"
- Kands Elite Pro
- Unibike Mission
- Unibike Pamir
Możecie coś doradzić?
Najbardziej odpowiada mi ze względu na cenę i z tego co się zorientowałem pozycja nr 1.. ale nie wiem czy jest w tym przypadku sens to brać, czy nie lepiej dopłacić 2-3 stówki.
Energy 1300 - za 1250 zł spokojnie można brać nówkę.
Mogę liczyć na Waszą pomoc?
Dzięki!
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.