Tommec Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Witam, Ostatni rower wybierałem jakieś 15 lat więc jestem w tym temacie mocno zielony. Chciałbym mieć fajny rowerek, którym nie ukrywam na codzień będę jeździł do pracy i po mieście. Jednak w weekendy planuję wyjezdrzać poza miasto. Aktualnie nie planuje wyjazdu w góry ale tego nie wykluczam - może kiedyś - raczej rekreacyjnie. Z dego co się naczytałem pasują MTB i CROSS. Znajomi polecają opony 29cali, jeden ma MTB Rometa rama molibdenowa jakaś - chwali, ale przyspieszenie bez szału. Na czuja celuję w CROSS - ale nie mam na to, żadnej sensownej argumentacji. MOże MTB jest po prostu zawsze lepszy od CROSS ? :-) No i oczywiście b. proszę o polecenie jakiegoś modelu. Z góry dzięki za poświęcenie czasu! Pozdrawiam, Tommec
Schwefel Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.