Skocz do zawartości

[rower] Everlast Road Bike Tech Spec

Kominiarz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zaczynam swoją przygodę na forum.

A mianowicie jakiś czas temu zacząłem chodzić na spiningi bardzo mi się spodobało, ostatnio poprawiła się pogoda i postanowiłem odkurzyć swój rowerek i wyruszyć w trasę. przejechałem ok 60 km moim Trawersem po przyjeździe okazało się że musiałem wymienić oś suportu, gdy zacząłem dokładnie go przeglądać stwierdziłem żeby doprowadzić rowerek do takiego stanu jak chcę (przerobić do jazdy szosowej) musiałbym wrzucić w niego ok 1000 zł. Tak więc wpadłem na pomysł kupna szosówki. Plan był aby zakupić szosówkę w przyszłym roku jednak od tygodnia siedziałem i przeglądałem oferty sklepów hurtowni allegro olx itp, itd. Po drodze natrafiłem na Everlast Road Bike Tech Spec http://pl.sportsdirect.com/2bzg/everlast-road-bike-933099?colcode=93309946. Niestety nie mam pojęcia czy rower ten nadaje się jako pierwsza szosówka i co o nim sądzić. Więc proszę o pomoc doświadczonych kolegów. Z góry dzięki za pomoc

cyt: "Everlast Rowery szosowe

Prędkości przed od ten pakunek ten Everlast Road Bike! Rama ze stopu lekkiego ma stylowe rurki hydro powstały, wyposażony jest w prędkości 16 biegów Shimano 2300, chainset lekkiego stopu i hamulce Promax stopu zacisk.

Everlast Road Bike Tech Spec

> Lekki, Hydro powstała droga stopu ramę

> Sztywne widelce przednie

> 16 Biegów prędkość Shimano 2300 z klamkomanetkami Shimano STI

> Stopu Chainset

> Promax aluminiowe przednie & tylnego zacisku hamulców

> 700C typu Quick-Release alufelgi

> Pedały drogowego z noska."  Kuniec cytatu...

google translate sportsdirectu przyjacielem :D

cena na pewno w zl bo 1500 gbp to by bylo niezle przegiecie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...