Hogg Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Hej, kroi mi się wypad rowerowy na kilka dni, całość trasy po asfalcie. Pomyślałem o zmianie opon z szerokich Maxxisów na jakieś budżetowe turystyczne. Możecie coś polecić do 29er? Jak z rozmiarówką-czy podejdą standardowe do 28" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ja zakładałem 28x1.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Opony podejdą i moim zdaniem to możesz założyć najwęższe jakie jest sens na Twoją obręcz. Pakuj szosowe, a nie turystyki jak na asfalt - już kiedyś takie coś widziałem tutaj i człowiek sobie chwalił po fakcie. Tylko dętki też raczej do wymiany... Chcesz tanio to Kenda Khan z wkładka i nie martwisz się kapciami (tylko chyba nie ma węższych niż 30 mm). Kenda Kwick są totalnie na szosę i 28 mm mają, albo Kenda Kontender i jest już nawet lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdaskoKross Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Może kenda kwest ? 1.50 czy tam 1.75 w sumie całkiem ok są po szutrze i leśnych ścieżkach śmigałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi