gr3g0ry Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Witam, mam dylemat którą z tych obręczy wybrać, tą: http://www.allegro.pl/item110627038_obrecz...ebrna_nowa.html zna ją ktoś, ma, jeździ? jeżeli tak, to jakie wrażenia? czy może lepiej postawić na sprawdzoną firme i wziąć AlexRims DM24? albo może ktoś wie, gdzie w necie dostane SupreMT 26" w miare tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 DM 24 będzie najlepsza , zobacz jescze Supra D a Supra MT raczej do downhillu ale tu można ja kupić .Pamiętaj że o wytrzymałości decyduje bardziej splot i szprychy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gr3g0ry Napisano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Supra D odpada na starcie, gdyż obręcz musi mieć powierzchnie robocze, a ta jest tylko pod tarcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 To pozostaje DMka , gdybys sie zdecydował na supre MT to znalazłem taniej KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gtix Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 A ja polecam obręcz DARTMOOR Blizzard, a tu link do nich http://www.allegro.pl/item111291577_obrecz...rd_24_i_26.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Supra MT jest dostępna u Arnika Mam i szczerze polecam - taki kochany pancerniaczek :> zaliczyła kilka dropów na płaskie u mnie i dosłownie jak nowo zapleciona. Troche wazy, ale za to jaka wytrzymałosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gr3g0ry Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja polecam obręcz DARTMOOR Blizzard, a tu link do nich http://www.allegro.pl/item111291577_obrecz...rd_24_i_26.html już wcześniej napisałem, że obręcze tylko pod tarcze odpadają, zresztą dalej nie moge sie zdecydować na jakąś konkretną obręcz, jeszcze poważnie myśle o SR Mammoth, która wg. Was jest najmocniejsza DM24, SupraMT, czy Mamucik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Chyba Supra jednak najmocniejsza. Potem DM24 i Mamucik i tu nie wiem która mocniejsza, reczej chyba porównywalne - w kazdym razie roznice minimalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Tej obręczy, którą podał autor w linku bym raczej nie brał, to jest jakaś nieudolna kopia porządnej obręczy trialowej Alex'a, lepiej wziąć coś sprawdzonego, wszystkie wymienione powyżej oprócz tej pseudo DX-32, sam mam DM-24 i jestem bardzo zadowolony, jeśli dołożymy dobre szprychy (np. DT Champion) i porządny zaplot, to koło będzie naprawdę pancerne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Chyba Supra jednak najmocniejsza. Potem DM24 i Mamucik i tu nie wiem która mocniejsza, reczej chyba porównywalne - w kazdym razie roznice minimalne. Mamut mocniejszy :- ) Do autora tematu: bierz Supre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hincó Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 znalazłem w sklepie z suprą MT "SUPRA MT jest najlepszym wyborem do uprawiania wysokiej klasy Downhill i 4X. Przeznaczona do hamulców tarczowych i V-ek." v-ki? mamut też ma podobną budowe i: "Mocna obręcz do FR i DH. Bardzo wysoki profil poprawia sztywność i ułatwia stosowanie hamulców szczękowych. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Supra jest pod v-ki. A moją Supre ostatnio troche zcentrowałem stara przerzutka sie wkręciła w szprychy i je poluzowała - jest male bicie 2 mm. Ale jak na takie wkręcenie to i tak małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Supra jest pod v-ki. A moją Supre ostatnio troche zcentrowałem stara przerzutka sie wkręciła w szprychy i je poluzowała - jest male bicie 2 mm. Ale jak na takie wkręcenie to i tak małe. Miałem to samo. Urwał mi się hak i przerzutka wpadła w koło łamiąc dwie szprychy i centrując supre; ale to dla niej pryszcz ;- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Pewnie, że pryszcz. Wycentrowałem i zakupiłem nową przerzutkę, która po pewnym czasie z mojej winy też się wkręciła i znowu zcentrowała obręcz na szczęscię Supra po dwóch centrowaniach żyje, ma się dobrze i jest idealnie prosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.