wiater Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Witam,Do sprzedania mam amortyzator ROCK SHOX REBA 2013 SOLO AIR 100mm pod koła 29 cali i oś qr 9mm z manetką POP LOCK.Rura sterowa 1 1/8 cala, długość 18 cm, reba ma nabitą gwiazdke i bieżnie sterów.Amor miał przejechane w sumie niecałe 3 tysiące km (nigdy nie widział maratonów i tym podobnych). W zimie robiony był pełen serwis w autoryzowanym serwisie ROCK SHOX w Rzeszowie G&G - od tamtej pory praktycznie nie jeżdżony.Stan wizualny proszę ocenić po zdjęciach, moim zdaniem jest bardzo dobry.Nie ukrywam, że amortyzator ma wadę - wytarte gniazdo zacisku koła (przez ultralekkie zaciski kcnc z6, które niedostatecznie trzymały koło podczas hamowania - nie polecam) - widoczne na zdjęciach.Wada ta powoduje to, że po mocnym hamowaniu przednim hamulcem koło nie siedzi symetrycznie między goleniami.Problem szerzej opisany na forum - kliknij tutaj aby zobaczyćOprócz tej wady amortyzator działa bez zarzutu, jeśli komuś nie przeszkadza niesymetrczne ułożenie koła, ma jakąś wizje naprawy lub potrzebuje części to zapraszam do zakupu Uprzedzając pytania:- nie mam dowodu zakupu ponieważ amortyzator był wyciągnięty z roweru Radon zr race 29 6.0 sram- sprzedaje ponieważ próbowałem go naprawić w ramach gwarancji - wysyłka z Polski do Niemiec, z Niemiec do producenta, od producenta do Niemiec, z Niemiec do Polski - zdawałem sobie sprawę z tego że zajmie to dużo czasu a nie chciałem tracić sezonu więc kupiłem nowego amora (koniec końców amortyzatora nie naprawili ponieważ wada powstała z winy użytkownika)W Rzeszowie możliwy odbiór osobisty oraz oględziny.Zapraszam do licytacji na allegro lub przesłania konkretnych (poważnych) propozycji na priv. Dział wymaga podania ceny dlatego podaję cenę wyjściową 700 zł do negocjacji jak wyżej
afly Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 nie musi, ponieważ podał link do aukcjihttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4349037357
Mod Team Maniak Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.