NUMOS Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Jak w temacie, mam problem z hamulcami Shimano Br M446 a mianowicie wczoraj niestety zaliczyłem szlifa na asfalcie i starły mi się osłony pojemników na płyn hamulcowy i przy tym wyleciały śrubki, które na zdjęciu oznaczyłem na czerwono. Lekko sączy się płyn hamulcowy i tutaj moje pytane, gdzie dostanę takie ewentualnie odpowiednik takich śrubek, rozmiar i długość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shootee Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 W rowerowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 w sklepie ze śrubami , weź jedną i idź poprosić o takie same . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi