Skocz do zawartości
  • 0

Giant Faith 3 2005 - za ile sprzedać?

Gość Mongoose661

Pytanie

Gość Mongoose661

Witam Szanownych Forumowiczów.

Muszę sprzedać rower Giant Faith 3 z 2005 roku i zwracam się do Was z prośbą o wycenę roweru.

Rower kupiłem nowy w UK lecz z braku czasu i chęci mało był używany. Zresztą totalny ze mnie amator, chęci dużo a umiejętności i wiedzy zero tak wiec zapał do DH szybko się u mnie wypalił. Rower stoi i kurzy się nieużywany od kilku lat w garażu. Czas zamienić go na wózek dla dziecka i pieluchy icon_smile.gif

Jeśli chodzi o osprzęt to jest to podstawowa wersja bez żadnych modyfikacji. Opis sprzętu pod tym linkiem:
http://www.bikepedia.com/quickbike/Bike ... el=Faith+3
(powinno mniej więcej zgadzać się z tym co stoi u mnie w garażu)

Po tylu latach rower zapewne wymaga kompletnego serwisu, rozebrania na części pierwsze. Niesprawne są hamulce, dodatkowo pękł wężyk przy zbiorniczku z olejem (chyba ze starości), pękła obudowa jednej z manetek przy upadku. Zapewne stare ogumienie też trzeba wymienić.
Rower był mało używany lecz nie obyło się bez upadków. Rama jest bez żadnych pęknięć czy wgnieceń.

Jak uważacie, ile ten rower może być warty w tym stanie? Wiem, że trudno mówić tu o konkretach ale każda opinia będzie mi pomocna.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...