zyrafa Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Moja Tora odmówiła posłuszeństwa (serwis twierdzi, że nienaprawialna sprawa) i szukam czegoś w zamian. Nowych Tor już chyba nie dostanę, może ktoś zaproponuje coś w zamian, może być troszku wyższa półka. Dodam, że na mojej Torze TK jeździło mi się całkiem przyjemnie a teraz, kiedy zrobiła się dużo twardsza naprawdę czuję, że dawała radę. Znalazłem na aukcji Rebę: http://allegro.pl/amortyzator-rock-shox-reba-rl-26-i4312107561.html Nie znam technicznych specyfikacji i nie wiem co o tej aukcji myśleć, bo cena chyba dobra. RS robi też jakąś serię z oznaczeniem XC. Czy warto zainteresować się którymś z tych modeli biorąc pod uwagę, że chciałbym coś co byłoby przynajmniej takie jak Tora lub lepsze ? Do tego jest jeszcze Epicon. W serwisie powiedzieli mi, że tych najnowszych Epiconów nie polecają. Dzięki za opinie i uwagi. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez zyrafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Witaj cena jak na rebe jest ok. sam jej używam już ok roku chodzi świetnie to jest wersja dual air czyli możesz ją ustawić jak chcesz. co do tlumiku to ma mountain control lepszy ok tk z tory. ogolnie reba to jeden z najlepszych amortyzatorow na rynku w tej cenie. mozesz smialo brac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyrafa Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Przed chwilą zorientowałem się, że to wersja Taperowana więc odpada . Pewnie dlatego taka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Tylko, że podana wyżej Reba ma rurę sterową tapered, tak jakby co. Osobiście szukałbym używanego RS Reba w idealnym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 z 1/8 to juz ciezko bedzie. ale jeszcze trafiaja sie sztuki. znalazlem cos takiego jeszcze http://allegro.pl/rock-shox-reba-rl-dual-air-manetka-1-1-8-i4343168431.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geiger Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 A ja polecam swoją własna ofertę ;P Jak coś to pisz na PW. http://allegro.pl/rockshox-recon-silver-tk-solo-air-26-2013-i4325490793.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 To nie za drogo jak na recona silver ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geiger Napisano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Uważam że to bardzo dobra cena jak za niemalże nowy amortyzator. Jeśli ktoś będzie chciał pewny sprzęt to na pewno za tą kasę warto go mieć. Zobacz też jak na allegro kształtują się ceny Recon'ów. Mój jest za 690 zł a kolejny za 970 zł a kolejny za 1050 zł. Może są "nowe" ale modelowo starsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyrafa Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 A co z serią XC z Rock Shoxa lub Epiconem z Suntoura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Epicon lepszy od recona na pewno, znaczy silvera. Wersje XC to bym tylko xc32 solo air mógł ewentualnie polecić. Nie wiem jak Gold 30 ale jak nazwa wskazuje ma golenie 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi