Aziraal Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Po sciagnieciu i zalozeniu korby lata na lewo i prawo. Czemu ?
LUKASZ1980 Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Może trzeba dokręcić,podaj jakieś dane, zdjęcia .Z tego opisu to trudno coś wywnioskować.
szybkilopez Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Oj Dominik rozbawiłeś mnie tym wpisem. A tak na przyszłość jak coś rozkręcasz pierwszy raz to dobrze jest robić zdjęcia co i jak żeby przy składaniu nie było takich historii, bo teraz to z niej niezła korba latawica się zrobiła Poskładać wszystko po kolei dobrze skręcić i wróci do stanu pierwotnego.
Mod Team mrmorty Napisano 19 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2014 nadmienię jedynie, że pomyliłeś nawiasy - już poprawione
Aziraal Napisano 19 Czerwca 2014 Autor Napisano 19 Czerwca 2014 Eh, mogę napisać tyle, że korba to jakiś no-name a w środku znajduje się - 2 Łożyska kulkowe w pierścieniu - 2 Kawałki metalu którymi przykrywa się te łożyska - kawałek kwadratowej rurki na którą zakłada się korbe ;x Dodam, że jak użyłem na niej ściągacza to tak mocno go wkręciłem to nie dość, że zrobiłem gwint na końcu własnoręcznie to właśnie wtedy po tym mocnym wkręceniu zaczęła latać -.-...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.