Saab Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Samemu już nudno jest jeździć i szukam kogoś do wspólnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Bardzo możliwe, że niebawem będziesz miał 2 osoby ... Póki co - wypatruj irasa . Pozdrówko perspektywiczne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saab Napisano 26 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Cały czas wypatruję, ale tylko szosowców widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Najbliżej to mam do Grodziska, tak chyba z 15 km powinno być, ale jeszcze w tamte rejony to się jakoś nie zapuszczam. Jak na razie mnie to ciągnie do lasu - KPN i jego okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saab Napisano 8 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Byłem ostatnio w KPN, jechałem gdzies przez Izabelin, sporo rowerzystów po drodze. Ale las to żadna rewelacja (mało po nim jeździłem bo coś mi kondycja zdycha a w obie strony trochę daleko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Przeciwnie - Kampinos to rewelacja województwa mazowieckiego :030: . Pod warunkiem, że się jeździ po lesie, a nie po wiochach . Zapraszamy na wspólne rowerowanie (kiedy ten zakaz wjazdu odwołają )... Pozdrówko puszczańskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.