Skocz do zawartości

[maraton] Skandia Maraton Bukowina Tatrzańska 28.06

Vader

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam!!

Wybieram się do bukowiny tatrzańskiej na maraton skandii, byłem kilka razy w tamtych rejonach ale nigdy na rowerze wiec mam pytanie odnośnie tamtejszych tras, jakie tam jest podłoże? raczej sypkie? czy gliniaste? luźne kamienie?

Kumpel kiedyś był na maratonie w Kościelisku i mówił ze kupa błota, glina, niewysychające całoroczne kałuże

Jeździł ktoś tam może??

Napisano

super trudno to raczej nie bedzie bo to w koncu Skandia ale widac po mapie ze moze byc kilka fajnych podjazdów

mnie interesuje tamtejsze podłoże bo ogolnie prognozy pogody nie sa zbyt obiecujace, i jak poleje to moze byc wożenie w błocie jezeli to prawda ze tam glina jest,  ale tego do konca nie wiem

Napisano

super trudno to raczej nie bedzie bo to w koncu Skandia ale widac po mapie ze moze byc kilka fajnych podjazdów

mnie interesuje tamtejsze podłoże bo ogolnie prognozy pogody nie sa zbyt obiecujace, i jak poleje to moze byc wożenie w błocie jezeli to prawda ze tam glina jest,  ale tego do konca nie wiem

Prognozy pogody są ok. Jutro może coś pokropić, ale w górach nigdy nic nie wiadomo :-).  Jak patrzyłem na zdjęcie sat to większość jest po polnych szutrach (15km) http://www.panoramio.com/photo/96365305?source=wapi&referrer=kh.google.com i asfalt. W lasach pewnie korzenie, kamienie. Trudność też pewnie zawyżona ze względu na to że mini jedzie to samo co reszta.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...