Skocz do zawartości

[Kands] sklepy stacjonarne woj. Świętokrzyskie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Niedawno zainteresował mnie rower marki Kands, a dokładnie model Energy 1300 disc 2014. Chciałbym zobaczyć ten rower na żywo, aby się nim przejechać. Problem jest w tym, że rowerki te są tylko na allegro bądź w sklepie stacjonarnym Kands'a w Tarnowie, a tam mam jakoś 100km... Wiecie może czy gdzieś w woj. Świętokrzyskim jakieś sklepy sportowe/rowerowe nie mają na stanie rowerów tej marki? Może dałoby radę, aby sklep sprowadził tego Kands'a? Z góry dzięki wielkie za odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam ;)

Witaj kolego.Ja też kilka dni temu zadałem to samo pytanie na forum i do tej pory nikt nie odpowiedział.Dzwoniłem do fabryczki i też nie wiedza czy ktoś od nas (CK) zakupuje te rowerki.Ja w piątek wybieram się własnie po Kandsa tylko jeszcze na 100 % nie wiem ,który wezmę.W grę wchodzi model 1300 lub Maestro.Wykonałem kilka telefonów kilka odebrałem i w piątek wycieczka po "spalacz tłuszczu " ;-)Dzisiaj odebrałem kolejny "zatroskany" telefon z Ropczyc i kilka rowerków na mnie w piątek będzie czekać.Kilka dlatego , że sami oddzwonili jaki kolor,model mnie interesuje i dowiozą z magazynu do sklepu żebym nie czekał już na miejscu.Sklepik mały ale interesuje ich klient a nie osoba której wcisną rower.Rowery już będa naszykowane , ustawione ,"doregulowane" Wybieram opcję obejrzenia na żywo i w związku z tym bardzo chętnie obnizyli mi cenę.Obsługa bardzo to mało powiedziane ale super bardzo miła więc w piątek Kands ujrzy Kielce :-)Pozdrawiam 

Dzięki za odpowiedź. Trochę szkoda, że nie ma tego roweru w Kielcach. Do tych Ropczyc jest mniej więcej tyle samo co do Tarnowa z tego co widzę :/ A tak z ciekawości (gdybym kiedyś miał zamiar brać ten rower) na jaki rabat można od nich liczyć? No i oczywiście życzę udanego zakupu ;)

Dzięki za odpowiedź. Trochę szkoda, że nie ma tego roweru w Kielcach. Do tych Ropczyc jest mniej więcej tyle samo co do Tarnowa z tego co widzę :/ A tak z ciekawości (gdybym kiedyś miał zamiar brać ten rower) na jaki rabat można od nich liczyć? No i oczywiście życzę udanego zakupu ;)

Witam

Kands energy z 1249 na 1170 a Maestro z 1299 na 1200 więc droga mi sie zwróci nawet gdybym brał na aledrogo bo ceny z aukcji doliczyć trzeba 35 zeta na przesyłkę;-)

Okej dzięki ;) Widzę, że celuje Pan w v-brake wnioskując po cenie :D No cóż, jeżeli chodzi o mnie to niestety będzie trzeba się fatygować lub zamawiać przez allegro. A ciekawe czy np. w popularnych lub mniej popularnych sklepach kieleckich ktoś zamówiłby ten rower dla klienta. 

Pytałem w kilku sklepach osobiście , do kilku dzwoniłem i zero odzewu.Oni mają swoich dostawców , swoje marki i tyle.Do niektórych z aukcji tez dzwoniłem i albo nie odbierają telefonów , albo rozłączają sie w trakcie i nie oddzwaniają więc dlatego wybrałem ten link http://allegro.pl/szybki-rower-26-mtb-kands-1300-alivio-nowy-2014-i4325042789.html .Miła obsługa , przepraszają, oddzwaniają , korespondencja super , zainteresowanie też i negocjacja bezproblemowa.W sumie sami zaproponowali obniżkę jeżeli osobiście przyjadę ;-)

A no właśnie nie wpadłem na to, że przecież na niektórych aukcjach jest lokalizacja: Cała Polska, więc jeżeli udałoby mi się dodzwonić tam gdzie Panu się nie udało to możliwe, iż natrafiłby na jakiś sklep blisko Kielc albo chociaż w promieniu do 50km od tego miasta :D Dziękuję za informacje i podanie linku do aukcji. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...