99Lukasz Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witam. Niedawno zainteresował mnie rower marki Kands, a dokładnie model Energy 1300 disc 2014. Chciałbym zobaczyć ten rower na żywo, aby się nim przejechać. Problem jest w tym, że rowerki te są tylko na allegro bądź w sklepie stacjonarnym Kands'a w Tarnowie, a tam mam jakoś 100km... Wiecie może czy gdzieś w woj. Świętokrzyskim jakieś sklepy sportowe/rowerowe nie mają na stanie rowerów tej marki? Może dałoby radę, aby sklep sprowadził tego Kands'a? Z góry dzięki wielkie za odpowiedź i pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekCK Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Witaj kolego.Ja też kilka dni temu zadałem to samo pytanie na forum i do tej pory nikt nie odpowiedział.Dzwoniłem do fabryczki i też nie wiedza czy ktoś od nas (CK) zakupuje te rowerki.Ja w piątek wybieram się własnie po Kandsa tylko jeszcze na 100 % nie wiem ,który wezmę.W grę wchodzi model 1300 lub Maestro.Wykonałem kilka telefonów kilka odebrałem i w piątek wycieczka po "spalacz tłuszczu " ;-)Dzisiaj odebrałem kolejny "zatroskany" telefon z Ropczyc i kilka rowerków na mnie w piątek będzie czekać.Kilka dlatego , że sami oddzwonili jaki kolor,model mnie interesuje i dowiozą z magazynu do sklepu żebym nie czekał już na miejscu.Sklepik mały ale interesuje ich klient a nie osoba której wcisną rower.Rowery już będa naszykowane , ustawione ,"doregulowane" Wybieram opcję obejrzenia na żywo i w związku z tym bardzo chętnie obnizyli mi cenę.Obsługa bardzo to mało powiedziane ale super bardzo miła więc w piątek Kands ujrzy Kielce :-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99Lukasz Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedź. Trochę szkoda, że nie ma tego roweru w Kielcach. Do tych Ropczyc jest mniej więcej tyle samo co do Tarnowa z tego co widzę :/ A tak z ciekawości (gdybym kiedyś miał zamiar brać ten rower) na jaki rabat można od nich liczyć? No i oczywiście życzę udanego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekCK Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedź. Trochę szkoda, że nie ma tego roweru w Kielcach. Do tych Ropczyc jest mniej więcej tyle samo co do Tarnowa z tego co widzę :/ A tak z ciekawości (gdybym kiedyś miał zamiar brać ten rower) na jaki rabat można od nich liczyć? No i oczywiście życzę udanego zakupu Witam Kands energy z 1249 na 1170 a Maestro z 1299 na 1200 więc droga mi sie zwróci nawet gdybym brał na aledrogo bo ceny z aukcji doliczyć trzeba 35 zeta na przesyłkę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99Lukasz Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Okej dzięki Widzę, że celuje Pan w v-brake wnioskując po cenie No cóż, jeżeli chodzi o mnie to niestety będzie trzeba się fatygować lub zamawiać przez allegro. A ciekawe czy np. w popularnych lub mniej popularnych sklepach kieleckich ktoś zamówiłby ten rower dla klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekCK Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Dzięki za odpowiedź. Trochę szkoda, że nie ma tego roweru w Kielcach. Do tych Ropczyc jest mniej więcej tyle samo co do Tarnowa z tego co widzę :/ A tak z ciekawości (gdybym kiedyś miał zamiar brać ten rower) na jaki rabat można od nich liczyć? No i oczywiście życzę udanego zakupu Pytałem w kilku sklepach osobiście , do kilku dzwoniłem i zero odzewu.Oni mają swoich dostawców , swoje marki i tyle.Do niektórych z aukcji tez dzwoniłem i albo nie odbierają telefonów , albo rozłączają sie w trakcie i nie oddzwaniają więc dlatego wybrałem ten link http://allegro.pl/szybki-rower-26-mtb-kands-1300-alivio-nowy-2014-i4325042789.html .Miła obsługa , przepraszają, oddzwaniają , korespondencja super , zainteresowanie też i negocjacja bezproblemowa.W sumie sami zaproponowali obniżkę jeżeli osobiście przyjadę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99Lukasz Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 A no właśnie nie wpadłem na to, że przecież na niektórych aukcjach jest lokalizacja: Cała Polska, więc jeżeli udałoby mi się dodzwonić tam gdzie Panu się nie udało to możliwe, iż natrafiłby na jakiś sklep blisko Kielc albo chociaż w promieniu do 50km od tego miasta Dziękuję za informacje i podanie linku do aukcji. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.