Skocz do zawartości

[Latrak] Convoy S2 z Chin

gajutrw

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Czytam duzo pochlebnych opini na temat tej lampeczki.

Czy jest sens kupna jej w Chinach?

Koszt to 11euro, wiec gdyby zlozyc takie grupowe zamowienie, zaplacic drozsza przesylke aby byla szybciej, to calkiem tanio mozna by miec fajna lampeczke.

Co Wy na to?

Hm szczerze powiedziawszy to nie zaglebialem sie jeszcze w temat modowanych lampek S2.

Przegladalem forum "swiatelka.pl" i w sumie tam sa te lampeczki w kilku odmianach ktore mi sie podobaja.

Ciekaw jestem wlasnie jak ta, ktora podalem ma sie do tamtych z forum.

Ale ja nie pisze o modowanych, pisze o fabrycznych, bo taką chcesz kupować i to w zakupie grupowym.

Większość, która ewentualnie by nawet chciała kupić Convoya to na pewno nie w takiej konfiguracji bo:

a) za słaba ( za mały prąd ze sterownika)

B) dość zimne światło.

Plus do tego dodatkowe koszty rozsyłki do grupowiczów.

Dlatego zakup grupowy nie ma sensu.

Przesyłka jest free, a jak chcesz na już to kup w stanie fabrycznym z Polski lub już po poprawkach ze sklepiku forum światełek..

To jak chcesz kupować z Chin to polecę taki dokładnie model-konfigurację

http://www.banggood.com/Convoy-S2-7135+6-2Groups-3-Or-5-Modes-LED-Flahslight-1x18650-p-909342.html?currency=USD

Masz tam sterownik, który zapewnia prąd 2x większy niż to co podałeś wyżej, a więc strumień świetlny jest około 1,4 większy i nadal dość bezpieczny do użytkowania w stanie fabrycznym bez poprawek..

Do tego pewien zysk na lepszej diodzie o lepszej wydajności oraz neutralno/ciepła barwa światła - dopłata te 2,59 USD do barwy 4C, czyli diody XML2 T6-4C.

To jest takie optimum dla fabrycznej :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...