Skocz do zawartości

Team Augustów MTB

BikeMac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pomyślałem, że fajnie by się jezdzilo w towarzystwie....zakladam team :) Poszukuję chętych bikerów z Augustowa i okolic. Mam nadzieję, że nie tylko ja uprawiam ten sport w Augustowie...zobaczymy.

TEAM AUGUSTÓW MTB: aktualnie nalezy jedna osoba hehe :033:

• 2 lata później...
Napisano

witam właśnie dołączyłem do tego forum i też jestem z augustowa a raczej z jego okolic jeśli twoje poszukiwania są aktualne to jestem chętny moje gg 13980396 jeśli ktoś chce z tych okolic sie umówić na jazde w stylu xc to ja jestem otwarty na propozycje

Napisano

O jak fajnie kolejny biker z Augustowa.

Wątpie żeby było to aktualne, ten temat był założony 3 lata temu :)

Ale fajnie poznać nową osobę z Augustowa.

A z Teamem byłby dobry pomysł :)

Napisano

ale mi nie zależy na znajomych poprostu szukam ludzi któż sie chcą zająć ze mną treningiem w sezonie wiosna- jeśeń bo zamierzam w tym roku zacząć starty i nie mam z kim trenować bo najbliższy klub z prawdziwego zdarzenia jest w ełku :D

Napisano

W tym roku też zamierzam trochę popracować nad formą i kondycją poprzez częste i regularne treningi.

Ciekawe ile osób by przyjechało gdyby się zorganizowało Mase Krytyczna :D

Można wiedzieć na jakim sprzecie smigasz?

Napisano

miały i mają tylko ten amor jest za sztywny jak na moją wage a twój sprzent jak sie prezętuje? nie wiesz kto by mugł sie do nas dołączyć bo ja może jeszcze kogoś znajde

Napisano

Za twardy Ci chodzi tak? bo jakby sztywny to chyba dobrze :rolleyes:

Mój sprzęt można obejżeć na.... nie chce tu reklamować drugiego forum, prywatna Ci wysle B)

Mam jednego gościa ale on trochę daleko mieszka :P 20km od Aug.

Napisano

W wekeendy mogę caly dzień, jeśli czas na to pozwoli :)

A w dni od pon-pt to o wiele mniej, bo szkoła.

PS; Doszła moja wiadomość??

• 5 miesięcy temu...
Napisano

no jezeli chlopaki dalej szukacie kogos do posmigania to odzywajcie sie na gadu: 4575546

mysle ze nie bedziecie sie nudzic :(

netta, ostatnio doszly mnie sluchy ze ktos ladnie smiga i jest z netty wlasnie :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...