Skocz do zawartości

[rogi] amoeba czy WCS?

mewes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam-doroslem do decyzji zakupu rogow i mam dylemat ktore wybrac - WCS-y; lekkie, ladne i dosyc tanie, ale wpadly mi w oko, oraz mialem okazje sie przymierzyc do http://allegro.pl/item110742424_rogi_kiero...ba_okazja_.html ..i wlasnie nie wiem ktore wybrac-TE amoeby mja kapsel na kciuk oraz wydaje mi sie ze sa wieksze tj. poreczniejsze-a jak to jest z wcs to wlasnie nie wiem-moglby mi ktos powiedziec?

z gory dzieki

pzdr.

Napisano

WCS mają wszyscy, więc to już nie jest klasa to już jest pospolitość...

no i jak dla mnie WCS są trochę za cienkie, ja mam rogi grubsze od WCSów i znacznie lepiej leżą w dłoni, więc ja bym wybrał amoebę, choć są minimalnie cięższe ;)

Napisano

WCS mają wszyscy, więc to już nie jest klasa to już jest pospolitość...

no i jak dla mnie WCS są trochę za cienkie, ja mam rogi grubsze od WCSów i znacznie lepiej leżą w dłoni, więc ja bym wybrał amoebę, choć są minimalnie cięższe ;)

Też tak myślę.

Napisano

No wlasnie o to mi chodzi-nie widzilem na zywo wcs-ow a na zdjeciach wygladaja troszke szuplo, a przeciez chodzi o wygode.

Napisano

Ja bym brał boplight. 58 gramów to duzo mniej niz wcs a sa nawet tańsze. Co do wygody to jest OK, sa moze troche chude ale idzie sie przyzwyczaic. Wazne ze wystaja z konca kiery, czyli spełniaja swoja role :)

• Mod Team
Napisano

Sławek gdzie znalazłeś Boplighty taniej niż WCS??? Przecież WCS na Allegro można już za 42zł dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...