mewes Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 Witam-doroslem do decyzji zakupu rogow i mam dylemat ktore wybrac - WCS-y; lekkie, ladne i dosyc tanie, ale wpadly mi w oko, oraz mialem okazje sie przymierzyc do http://allegro.pl/item110742424_rogi_kiero...ba_okazja_.html ..i wlasnie nie wiem ktore wybrac-TE amoeby mja kapsel na kciuk oraz wydaje mi sie ze sa wieksze tj. poreczniejsze-a jak to jest z wcs to wlasnie nie wiem-moglby mi ktos powiedziec? z gory dzieki pzdr.
Sayman Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 Zdecydowanie bierz WCS Nie ma co sie zastanawiać. WCS to klasa
snack Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 WCS mają wszyscy, więc to już nie jest klasa to już jest pospolitość... no i jak dla mnie WCS są trochę za cienkie, ja mam rogi grubsze od WCSów i znacznie lepiej leżą w dłoni, więc ja bym wybrał amoebę, choć są minimalnie cięższe
Gromosmok Napisano 25 Czerwca 2006 Napisano 25 Czerwca 2006 WCS mają wszyscy, więc to już nie jest klasa to już jest pospolitość... no i jak dla mnie WCS są trochę za cienkie, ja mam rogi grubsze od WCSów i znacznie lepiej leżą w dłoni, więc ja bym wybrał amoebę, choć są minimalnie cięższe Też tak myślę.
mewes Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Napisano 25 Czerwca 2006 No wlasnie o to mi chodzi-nie widzilem na zywo wcs-ow a na zdjeciach wygladaja troszke szuplo, a przeciez chodzi o wygode.
Sławek Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 Ja bym brał boplight. 58 gramów to duzo mniej niz wcs a sa nawet tańsze. Co do wygody to jest OK, sa moze troche chude ale idzie sie przyzwyczaic. Wazne ze wystaja z konca kiery, czyli spełniaja swoja role
Mod Team Odi Napisano 26 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 26 Czerwca 2006 Sławek gdzie znalazłeś Boplighty taniej niż WCS??? Przecież WCS na Allegro można już za 42zł dostać.
snack Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 ja w sklepie boplighty widziałem za 85,- nawet pomacałem te cuda nic nie ważą!! powietrze, ech trzeba było....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.