Skocz do zawartości

[Plecak] Nieduży 5L

grom546

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Napisano

Deuter race 10L drogi ale rekompensuje wytrzymałością i funkcjonalnością, Rączki jak i pas biodrowy w pełni z siateczki, ja posiadam race X 12L i jestem zadowolony, dodatkowo wchodzi u-lock, kurta, i bluza

Napisano

Tak dokładnie, jeśli chodzi o plecak SAD MT 5l to nie wiem, moim zdaniem cena = jakość, no chyba że się mylę. Poczytaj opinie na forum jeśli chodzi o firmy. Ja czytałem dlatego postanowiłem wydać kasę na doutera. Ale jeszcze kwestia jaki masz fundusz.

Napisano

Przeglądając allegro mt5 znalazłem w cenie 130zł a w dekatronie 79 i tak się zainteresowałem. Dzięki za pomoc poszperam jeszcze po forum. Pozdrawiam Paweł

Napisano

Uważasz, że zmieścisz 2 butelki 2l do plecaka 5l? Powodzenia życzę, bo do takiego celu trzeba z 15l.

Napisano

Ja posiadam kellysa 8l i zmieszczę tam tylko : dętke , multitool, łyżki do opon ,nogawki, bardzo lekka wiatrowke i smartphona , może jeszcze jakies batoniki ;) . Dwu litrowa butelka zmiesci się tylko z telefonem i kluczami .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...