jhmp Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Cześć! Mam w planach zakup nowego roweru zależy mi na tym żebym mógł nim bez problemów wyjechac na trasy 30-40km, jak równierz poskakać na małych rampach. Na oku mam trzy rowery (dwa marki Unibikie) #1 ROMET #2 UNIBIKE #3 UNIBIKE 29 Zależmy mi na tym który jest z nich najlepszy i najbardziej opłaca się go kupić, nie obchodzą mnie te duperele typu gratisowa kamerka... No i jeszcze które hamulce są lepsze czy tarczowe czy v-brake Jeśli macie jakieś inne propozycje podsyłajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pplol112 Napisano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Zalezy ile chcesz wydac. Sam szukam roweru do takiego zastosowania ale trzeba wybrac miedzy szosa a lasem. Seria A Krossa to chyba najlepszy wybor. Jest tak ze lepiej kupic dobre hamulce typu v w cenie slabych tarczowych. Mam nadzieje ze pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.