mikas89 Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Baaaaardzo proszę o pomoc! Skradziono mój ulubiony, ogromnie dla mnie ważny rower Haro Escape!Kradzież miała miejsce dziś (17.06) o godzinie 7:30 rano w bloku na warszawskim Ursynowie. Rower miał 4 lata, służył mi często latem i zimą, był doinwestowany i zadbany. Jest dość charakterystyczny - nigdy nie widziałem podobnego. Stanowi ogromną wartość sentymentalną Przybliżona specyfikacja: Rama: Haro Escape 18", szara z czerwonymi emblematami, z charakterystycznym wzmocnieniem pomiędzy rurą górną i podsiodłową;Amortyzator: Rock Shox Tora Air Motion Control 130mm;Przerzutki/manetki: SRAM X4, 3x8Korba: Truvativ Howitzer, dwie zębatki + gruby rockring Truvativ (charakterystyczna rzecz!)Mostek: PivitSztyca: PivitKierownica: Ritchey, 31,8mm grubości, szerokaKlamki hamulcowe: TektroHamulce: Tarczowe Hayes MX-4, tarcze 160mmKoła: obręcze Weinmann Disc czarne, opony Kenda 2,25"Siodełko: WTB Jeśli ktoś kojarzy kto to jest i nie do końca popiera jego sposób na życie - bardzo proszę o kontakt. Baaaardzo proszę o pomoc! Jeśli będziecie rozglądać się na allegro, na giełdach, w komisach i znajdziecie podobny rower lub jego części - bardzo proszę o kontakt! Zapiszcie proszę mój numer, zadzwońcie - zjawię się w minutę! Liczę na Was! Udostępniajcie, rozglądajcie się, dajcie znać jeśli coś zobaczycie! OFERUJĘ NAGRODĘ!!!!!!!!Michał502 644 327mratuszny89@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi