majoool Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Witam! Chciałabym kupić sobie ten rower, ale przedtem proszę o Wasze opinie na jego temat http://www.romet.pl/Rower,RC300_D,10,480,13836,2014.html
Tadeus Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Jeśli nie potrzebujesz błotników i bagażnika i rower typu cruiser ci się podoba, to jest spoko Do tego ma bardzo dobre markowe, fajnie amortyzujące wstrząsy opony.
majoool Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Napisano 16 Czerwca 2014 Dzięki @Tadeus a powiesz mi jeszcze jak ten rower wypada w porównaniu np z cruiserami firmy Kokkedal? =). Będę bardzo wdzięczna!
Tadeus Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Nie wiem, w życiu na żadnym nie jeździłem Ale myślę, że dużo więcej się w takim rowerze wymyślić nie da. Ważne by przerzutka była ok - tu jest bardzo znany Nexus 3 (moja żona miała i nic złego się o nim powiedzieć nie da) i najsławniejsze na rynku opony do cruiserów, które w tym rodzaju rowerów są decydujące. Możesz jeszcze poczekać, może ktoś bezpośrednio testował i ma jakieś przemyślenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.