deschek Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Taka mala uwaga, a wlasciwie pytanie, w jaki sposob macie zamiar zapanowac nad kulturka kiedy jeden z bardziej, jak mi sie wydawalo, szanowanych moderatorow wyraza sie w ten sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 mysle ze troche przesadzasz :rolleyes2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Nie przesadzam, przyklad idzie z gory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Odnoszę wrażenie, że gdyby wszyscy - czy to na forum, czy w realu - wyrażali się tylko w taki sposób, kultura wypowiedzi stałaby na naprawdę wysokim poziomie . Pozdrówko pobłażliwe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Też myślę że przesadzasz, wogóle z kilku Twioch wypowiedzi odnoszę wrażenie że cały czas dążysz do tego żeby zostać tu modem i wprowadzić swoje porządki. Oby nigdy się to nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 ja bardzo szanuje userów forum , to dzięki Wam w niecałe póltora roku z "dziada" na damce przepoczwarzyłem sie w szalonego jeżdżaka może kolega Deschek chce po prostu miec zielony nick bo trudno mi zrozumiec kolejną uwage pod adresem mode pozdrówko obserwujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Jestem moderatorem (juz jakies 3 lata) na wiekszym forum, jakies 4 razy wiekszym, nie czepiam sie, zwracam uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Jestem moderatorem (juz jakies 3 lata) na wiekszym forum, jakies 4 razy wiekszym, nie czepiam sie, zwracam uwage. ja bym powiedział , że forum, które masz na myśli jest 5,5 razy wieksze :lol: :lol: :lol: przynajmniej 5,5 razy więcej ma tematów :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Chodzi o słowo "burdel" ? bez przesady. Rozumiem gdyby uzyl jakiegos przekleństwa lub jego odmiany ale to wyraz jak wyraz.. to tak jak ma sie 1. -> kurde do 2. -> . Za uzycie wyrazu nr 1 nikt sie nie wkurza nawet przy rodzicach sobie mozna tak gadac. A jak ktos uzyje wyrazu nr 2 to cos innego.. mysle ze "burdel" w znaczeniu bałagan to wyraz typu nr 1 jak juz sie czepiac. jezeli kogos obrazilo/urazilo/zmartwilo uzycie wyrazu wulgarnego bardzo przepraszam ale inaczej sie nie da :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 burdel m I, D. -u; lm M. -e, D. -i a. -ów wulg. «dom publiczny» przen. «nieporządek, bałagan» fr. http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=5990 mod uzyl tego slowa w formie przenosni ;] w ogole to na tym forum panuje wzgledna kultura i nie wiem czemu "zwrociles uwage" i pytasz jak nad tym zapanuje administracja. urazila cie ta wypowiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 słowa kreatywnej krytyki zostały przeczytane i skomentowane dziękujemy za udział w tej dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.