Skocz do zawartości

kultura wypowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taka mala uwaga, a wlasciwie pytanie, w jaki sposob macie zamiar zapanowac nad kulturka kiedy jeden z bardziej, jak mi sie wydawalo, szanowanych moderatorow wyraza sie w ten sposob?

fryta6gs.th.png

Napisano

Odnoszę wrażenie, że gdyby wszyscy - czy to na forum, czy w realu - wyrażali się tylko w taki sposób, kultura wypowiedzi stałaby na naprawdę wysokim poziomie :) .

Pozdrówko pobłażliwe :angry2: .

Napisano

Też myślę że przesadzasz, wogóle z kilku Twioch wypowiedzi odnoszę wrażenie że cały czas dążysz do tego żeby zostać tu modem i wprowadzić swoje porządki. Oby nigdy się to nie stało.

Napisano

ja bardzo szanuje userów forum , to dzięki Wam w niecałe póltora roku z "dziada" na damce przepoczwarzyłem sie w szalonego jeżdżaka

może kolega Deschek chce po prostu miec zielony nick bo trudno mi zrozumiec kolejną uwage pod adresem mode

pozdrówko obserwujące

Napisano

Jestem moderatorem (juz jakies 3 lata) na wiekszym forum, jakies 4 razy wiekszym, nie czepiam sie, zwracam uwage.

ja bym powiedział , że forum, które masz na myśli jest 5,5 razy wieksze :lol: :lol: :lol:

przynajmniej 5,5 razy więcej ma tematów :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Napisano

Chodzi o słowo "burdel" ? bez przesady. Rozumiem gdyby uzyl jakiegos przekleństwa lub jego odmiany ale to wyraz jak wyraz.. to tak jak ma sie 1. -> kurde do 2. -> . Za uzycie wyrazu nr 1 nikt sie nie wkurza nawet przy rodzicach sobie mozna tak gadac. A jak ktos uzyje wyrazu nr 2 to cos innego.. mysle ze "burdel" w znaczeniu bałagan to wyraz typu nr 1 jak juz sie czepiac.

jezeli kogos obrazilo/urazilo/zmartwilo uzycie wyrazu wulgarnego bardzo przepraszam ale inaczej sie nie da :wink:

Napisano

burdel m I, D. -u; lm M. -e, D. -i a. -ów

wulg. «dom publiczny»

przen. «nieporządek, bałagan»

fr.

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=5990

mod uzyl tego slowa w formie przenosni ;]

w ogole to na tym forum panuje wzgledna kultura i nie wiem czemu "zwrociles uwage" i pytasz jak nad tym zapanuje administracja. urazila cie ta wypowiedz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...