Nash Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Witam. Zajechałem ostatnio kolejne buty w ten sam sposób, a mianowicie tak jak wyglądają w dodanym załączniku. Może buty z rowerowym przeznaczeniem wytrzymają trochę dłużej? Mam dwa rowery, jeden na slickach - do pracy a drugi typowo górski i myślę też nad zakupem SPD do niego. Czy takie buty będą dobre? http://www.cycleshop.pl/shimano-sh-ct45-buty-rowerowe,id3121.html Czy jest ktoś, kto ma doświadczenia z tymi butami? Bardzo proszę o wypowiedź, ponieważ nie potrafię znaleźć w google testów ani opinii konsumenckich. Buty bardzo mi się podobają, no ale nie wiem jak się sprawują + jest to troszkę kasy. A może polecicie mi inne buty o równie zgrabnym profilu, w których mógł bym równie wygodnie chodzić?
Nash Napisano 27 Lipca 2014 Autor Napisano 27 Lipca 2014 Dobra, jako że nikt nie zamieścił nawet krótkiej recenzji i ciężko o nią na necie to zamieszczę. Buty te kupiłem około 2 tygodni temu. Przez te 2 tygodnie pogoda była w niesłychaną kratkę. Od skrajnie deszczowej (woda wlewająca się wszedzie + piach na zębach wciągany nosem) do skrajnie słonecznej (czyli 40 w słońcu). Przez cały czas dzien w dzień nieustannie jeździłem w tych butach bez względu na warunki pogodowe a nawet prałem je w pralce i też sporo przeszedłem (około 10km przez te 2 tyg jak mi na tym deszczu pekla detka). Nie widzę żeby gdzieś się rozklejały lub żeby się rozchodziły, poza tym mają 2 lata gwarancji. jedyny minus jest taki, że koleś w sklepie doradził mi abym kupił numer większe. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do tego bo jeździ mi się bardzo wygodnie. Jednak nie wiem jak by mi się jeździło w butach o numerze mojej stopy. Może lepiej? A może by mnie uciskały? Tego się już nie dowiem. Wiem jednak ze drętwieje mi w nich środkowy palec prawej stopy i nie wiem dlaczego. Są też bardzo przewiewne, ale ten wicher czułej jedynie na początku w pierwszy dzień jazdy Jednak na skarpecie widać jak poci się stopa. Dzisiaj jeszcze zamieszczę fotkę. Może ktoś mi pomoże rowiązać problem zdrętwiałego palca?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.