Skocz do zawartości

[spodenki]na szose

Vujo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję spodenek na szosę. Zastanawiam się na firmą Vitasse bądź Daniello. Jakieś doświadczenia z tymi firmami?

Jeździłem w "spodenkach" Endura, a dokładniej na pampersie od Hummvee, ale niestety się porwały.

Cena do około 150zł. 

Jeżdżę różnie, czasem 300km w dzień, czasem 30. Zależy od wolnego czasu.

Pozdrawiam.

Cześć ja zainwestowałem w spodenki sms santini model gara udalo mi się je przymierzyć na targach w Kielcach ale naprawdę wkładka żelowa daje komfort śmigam tez na rogelli ale warto zrobic przymiarkę bo te włoskie rozmiary.... mam porównianie z Rogelli i Nalini i do tego pampersa z Hummve i ten pampers to pora......, sylikon na udach daje popalić a szorty hmmmmm...... średnie

No właśnie, a ja tego pampersa sporo za małego miałem, bo 60cm w udzie, a on rozmiar S :D

Dzięki popatrzę, ale widzę cena nieźle przekracza budżet 

Ja kupiłem za 300pln SMS od gości na targach dali upust egobike spróbuj zagadnąć i ponegocjować

Ja kupiłem za 300pln SMS od gości na targach dali upust egobike spróbuj zagadnąć i ponegocjować

Mi się udało kupić spodenki SMS Santini za dwieście z hakiem. http://sporto.com.pl/pl/p/SANTINI-team-VACANSOLEIL-spodenki-rowerowe/2101 Jakość wykonania jest extra, wkładki takiej dotąd nie miałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...