Vujo Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witam, potrzebuję spodenek na szosę. Zastanawiam się na firmą Vitasse bądź Daniello. Jakieś doświadczenia z tymi firmami? Jeździłem w "spodenkach" Endura, a dokładniej na pampersie od Hummvee, ale niestety się porwały. Cena do około 150zł. Jeżdżę różnie, czasem 300km w dzień, czasem 30. Zależy od wolnego czasu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barf Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Cześć ja zainwestowałem w spodenki sms santini model gara udalo mi się je przymierzyć na targach w Kielcach ale naprawdę wkładka żelowa daje komfort śmigam tez na rogelli ale warto zrobic przymiarkę bo te włoskie rozmiary.... mam porównianie z Rogelli i Nalini i do tego pampersa z Hummve i ten pampers to pora......, sylikon na udach daje popalić a szorty hmmmmm...... średnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 No właśnie, a ja tego pampersa sporo za małego miałem, bo 60cm w udzie, a on rozmiar S Dzięki popatrzę, ale widzę cena nieźle przekracza budżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barf Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 No właśnie, a ja tego pampersa sporo za małego miałem, bo 60cm w udzie, a on rozmiar S Dzięki popatrzę, ale widzę cena nieźle przekracza budżet Ja kupiłem za 300pln SMS od gości na targach dali upust egobike spróbuj zagadnąć i ponegocjować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 To jednak i tak 2x więcej niż zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Ja kupiłem za 300pln SMS od gości na targach dali upust egobike spróbuj zagadnąć i ponegocjować Mi się udało kupić spodenki SMS Santini za dwieście z hakiem. http://sporto.com.pl/pl/p/SANTINI-team-VACANSOLEIL-spodenki-rowerowe/2101 Jakość wykonania jest extra, wkładki takiej dotąd nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 A vitasse, daniello? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vujo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Mogą w sumie to być jakieś ciuchy teamowe do powiedzmy 400zł za komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.