Nihakue Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Witam, ostatnio kupiłem rower MTB, specyfikacje: Rama: WHEELER 900 (lekka i bardzo wytrzymała, grube spawy, nie ma otarć, wgnieceń)Amortyzator: RST CAPA T6 (pracuje znakomicie, nie ma żadnych problemów, regulacja po lewej i prawej stronie)Klamkomanetki: SHIMANO ST-EF29 (przełożenia 3x8)Przerzutka przód: SHIMANO DEORE LXPrzerzutka tył: SHIMANO ACERAKorba: SHIMANO DUAL SIS IndexKaseta: SHIMANO HG30-8LŁańcuch: KMC NARROWPiasty: WHEELERSiodełko: WHEELER COMPSztyca: WHEELER COMPKierownica: WHEELER COMPRogi: AUTHOR ABE-30Mostek: WHEELER COMPStery: WHEELERHamulce: MERIDA ACSKoszyk na bidon: MERIDALicznik: KELLYS KCC-9Obręcze: RIGIDA ZAC 19 Safety Line - 140zł!Opony: CONTINENTAL Mountain King 2.2 Protection - 340zł! Czy moge wiedzieć co o nim sądzicie? Dodam, że kosztował mnie prawie 1000zł z przesyłką. P.S. Z góry dziękuje za poświęcenie dla mnie chwili.
rambolbambol Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Przepłaciłeś. Jak kupiłeś używkę to nawet dramatycznie. 700-800z wart wg mnie.
Mod Team michuuu Napisano 15 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 15 Czerwca 2014 Przepłacone. Amortyzator: RST CAPA T6 (pracuje znakomicie, nie ma żadnych problemów, regulacja po lewej i prawej stronie) no nie ,chyba nie miałeś nigdy amortyzatora.
Fenthin Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Na pewno złym pomysłem było zakładanie kolejnego tematu o tym samym. Zamykam i wyrzucam. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.