WonskiMD Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Witam. Mam problem z obrobioną śrubką mocującą przewód (czy jakkolwiek inaczej by to nazwać) przy klamce hamulca. Hamulce kupiłem prawie nowe, jednak śrubka była już porządnie zjechana. Próbując ją odkręcić wszystkim co mam pod ręką (od zwykłego klucza po żabke) niestety tylko dopełniłem dzieła zniszczenia bez choćby najmniejszego drgnięcia ww. Jedyne co teraz przychodzi mi do głowy to nacięcie jej w taki sposób żeby spróbować odkręcić ją płaskim śrubokrętem, ale boje sie że materiał (alu?) jest na to za delikatny i wtedy zostane już całkiem z ręką w nocniku. Macie jakiś rozsądny pomysł jak można by sie za to zabrać? W tym momencie hamulec działa bardzo dobrze, ale przewód jest niestety sporo za długi (zdjęcie w załączniku) dlatego nie chciałbym tego tak zostawiać. Z góry dzięki za wszelkie pomysły. Pozdrawiam.
Fenthin Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.