Nihakue Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Witam Ostatnio kupiłem rower na takich podzespołach: Rama: WHEELER 900 (lekka i bardzo wytrzymała, grube spawy, nie ma otarć, wgnieceń)Amortyzator: RST CAPA T6 (pracuje znakomicie, nie ma żadnych problemów, regulacja po lewej i prawej stronie)Klamkomanetki: SHIMANO ST-EF29 (przełożenia 3x8)Przerzutka przód: SHIMANO DEORE LXPrzerzutka tył: SHIMANO ACERAKorba: SHIMANO DUAL SIS IndexKaseta: SHIMANO HG30-8LŁańcuch: KMC NARROWPiasty: WHEELERSiodełko: WHEELER COMPSztyca: WHEELER COMPKierownica: WHEELER COMPRogi: AUTHOR ABE-30Mostek: WHEELER COMPStery: WHEELERHamulce: MERIDA ACSKoszyk na bidon: MERIDALicznik: KELLYS KCC-9Obręcze: RIGIDA ZAC 19 Safety Line - 140zł!Opony: CONTINENTAL Mountain King 2.2 Protection - 340zł! Co o nich sądzicie? Dodam, że razem z wysyłką kosztował mnie ok. 1000zł.
Fenthin Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Sądzimy, że już kupiłeś rower, więc "po ptakach" na wydawanie opinii. Używaj i sam wyrób sobie opinię.
Nihakue Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 Ale i tak zależy mi na tym Bo mam zamiar troche go poulepszać. Tylko nwm od czego zacząć.
Tadeus Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Sprawdziłbym, czy ten amorek ma tłumienie hydrauliczne i ile waży. Obecnie już za 450zł masz NCXa na powietrzu. A dalej już chyba nic bym nie ruszał. Może korbę jakby mi się kiedyś bardzo nudziło
Keke Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 To co uważasz za słuszne, jak ci coś nie odpowiada, nie działa, jest niewygodne, przeszkadza, to zmieniaj. Jak masz za dużo kasy to odchudzaj itd. Na przyszłość, tak kupuj rower żebyś nie musiał go od razu ulepszać, a jak już chcesz to się zastanów co będziesz zmieniał przed zakupem.
Nihakue Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 Dzięki Sprawdziłbym, czy ten amorek ma tłumienie hydrauliczne i ile waży. Obecnie już za 450zł masz NCXa na powietrzu. A dalej już chyba nic bym nie ruszał. Może korbę jakby mi się kiedyś bardzo nudziło na razie kupiłem taki, na jaki akurat mnie było stać, a teraz będe zbierał na ulepszenia. To co uważasz za słuszne, jak ci coś nie odpowiada, nie działa, jest niewygodne, przeszkadza, to zmieniaj. Jak masz za dużo kasy to odchudzaj itd. Na przyszłość, tak kupuj rower żebyś nie musiał go od razu ulepszać, a jak już chcesz to się zastanów co będziesz zmieniał przed zakupem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.