Skocz do zawartości

[plecak] - Plecak 18-20l, najlepiej Osprey

andrzej33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc,

Szukam plecaka, najlepiej Osprey do 20l. Osprey dlatego, ze mam juz taki jeden plecak (34l) i jestem z niego bardzo zadowolony. Solidny i wygodny produkt. 

Wiem, ze pewnie czesc z Was uwaza, ze 18,20l to i tak sporo, jednak planuje uzywac go nie tylko na wyprawy rowerowe. Mam do Was pytanie, czy znacie jakis sklep, gdzie moge kupic taki plecak w granicach w okolicach 300 zl, a moze mozecie polecic jakis inny solidny produkt (zalezy mi na odpowiedniej wentylacji oraz na camelbagu).

Pozdrawiam

Andrzej

Napisano

Dziekuje,

Przyznam, ze czytajac opinie, widzialem raczej zadowolonych uzytkownikow. Niestety czytajac o deuter, dowiedzialem sie, ze profil tych rowerowych plecakow nie nadaje sie do wedrowek pieszych.

Czy ktos ma doswiadczenia z plecakami Osprey Manta 20 lub Raptor 18? Ktory z nich wybrac dla komfortowych jednodniowych wycieczek?

Pozdrawiam

Napisano

Cześć ja jutro najpóźniej we wtorek powinienem dostać swojego Raptora także będę mógł odpowiedzieć na Twoje pytania. Pisz na pw co byś potrzebował

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...