DEVILEK Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Pacjent, to Tektro Volans ; luz na klamce z przodu nie jest duży, ale irytuje mnie, tył jest ok, ale na dwóch różnych nie mam zamiaru jeździć. Pytanie, czy klamki Deore 596/615, będą pasować do pacjenta ? Jedno i drugie na mineralu, ale co z skokiem tłoczka ? Dodatkowo siłą nie powalają i może inne klamki coś pomogą. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez DEVILEK Cytuj
mastachaz Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 niewiem czy mozesz ale ja kupilem nowe draco i tez mam luz na lewej klamce a na prawej nie ma wogole . Cytuj
qrczakzul Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 Draco pod względem luzów na klamce to porażka, chociaż nie przeszkadza to w niczym Cytuj
modrzew Napisano 14 Września 2014 Napisano 14 Września 2014 O jaki luz Wam chodzi, że lata lekko góra-dół czy cos jeszcze innego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi