DEVILEK Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Pacjent, to Tektro Volans ; luz na klamce z przodu nie jest duży, ale irytuje mnie, tył jest ok, ale na dwóch różnych nie mam zamiaru jeździć. Pytanie, czy klamki Deore 596/615, będą pasować do pacjenta ? Jedno i drugie na mineralu, ale co z skokiem tłoczka ? Dodatkowo siłą nie powalają i może inne klamki coś pomogą. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez DEVILEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastachaz Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 niewiem czy mozesz ale ja kupilem nowe draco i tez mam luz na lewej klamce a na prawej nie ma wogole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Draco pod względem luzów na klamce to porażka, chociaż nie przeszkadza to w niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 O jaki luz Wam chodzi, że lata lekko góra-dół czy cos jeszcze innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi