AntyIdiota Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Otworzylem 11 kwietnia tubkę żelu CarboSnack Nutrenda(maraton, ostatnia z 3 i zapomniałem o niej, została w innym plecaku), jest w niej jakieś 99% ilości początkowej, myślicie że to jeszcze można zjeść bez złych skutków, pachnie i smakuje normalnie, na pierwszy rzut nosa, czyli chemia. Jakieś doświadczenia? Mógłbym wyrzucić, ale nauczony jestem żeby nie marnować jedzenia, a jutro maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jechan Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ja bym wziął jak smakuje ok to nic mu nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Ja tak w zeszłym roku jadłem 2 razy i nic nie było. Spokojnie możesz spożywać. Choć na przyszłość jak nie zużyjesz żelka na maratonie to do lodóweczki i niech sobie czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.