Skocz do zawartości
  • 0

Nawigacja

Gość Grzegg

Pytanie

Gość Grzegg
Napisano

Drodzy Forumowicze! Czy znacie może apkę na Androida umożliwiającą rejestrowanie śladu GPS wraz z możliwości obserwacji go i aktualnej pozycja na mapie na której JEDNOCZEŚNIE można wyświetlić jakiś inny ślad? 

Inaczej mówiąc: chcę jechać na wycieczkę rowerową powtarzając czyjś inny ślad.

Grzegg

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JaosiK
Napisano

Drodzy Forumowicze! Czy znacie może apkę na Androida umożliwiającą rejestrowanie śladu GPS wraz z możliwości obserwacji go i aktualnej pozycja na mapie na której JEDNOCZEŚNIE można wyświetlić jakiś inny ślad? 

Inaczej mówiąc: chcę jechać na wycieczkę rowerową powtarzając czyjś inny ślad.

Grzegg

Podpinam sie pod temat!

Bedzie ktos taki mily i napisze instrukcje, jak uzywac Locusa offline?

Nie uzywalam wczesniej Locusa, zainstalowalam go wczoraj. Potrzebuje nawigacji offline, bo wybieram sie na rowerowa wyprawe w nieznane mi tereny bez dostepu do netu  (5 dni jazdy po ok. 150 km dziennie). Jestem w sprawach nawigacji i Locusa kompletne ziolona. Uzywalam dotychczas Endomondo.  Wyjazd za 1,5 tygodnia, a zawalanoa jestem po uszy praca i nie mam czasu tego rozkminiac.

Mam takie zapotrzebowanie:

Chcialabym zaplanowac poszczegolne odcinki (dni) na kompie lub bezposrednio na smartphonie i je zapisac tak, zeby pozniej byly dostepne offline w Locusie. Jak to zrobic?  Czy jak Locus wyznaczy mi trase, to czy moge ja zapisac tak, zeby byla pozniej dostepna offline? Bardzo prosze o lopatologiczne instrukcje krok po kroku. 

Jak uzywac pozniej zapisane mapy/wyznaczone odcinki trasy do nawigacji? Chcilabym miec nawigacje glosowa. Jest to mozliwe?

Bardzo jestem wdzieczna za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...