Skocz do zawartości

[klamka] Grimeca system 12 inna niż orgianlna

franek150299

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam 

Moja orginalna klamka jest już dość zepsuta i także średnio mi odpowiada i chciałbym ją zmienic na inną i czy ktoś mógł by mi podać kilka propozycji ?

Napisano

Pasujw klamka od XT M755 ;)

Hmm, ona jest na mineralu ale słyszałem że właśnie ją dać i działa nawet lepiej niż orginał ale w tedy jakim płynem zalać i czy na pewno będzie dzialać bo nie chcę kupować w ciemno ;-) Ale mi chodzi najbardziej o to że by regulacja odległości klamki nie była tak ja w tym Xt że kręci się tym tłoczkiem w klace bo w mojej właśnie w klamcie zjechał się ten gwint (nie na tłoczku tylko na tym co palcami się wciska, sorry że tak dziwnie tłumaczę ale chce żeby wszyscy mnie dobrze zrozumieli) 

Napisano

Zalej mineralem - powinno działać ale moim zdaniem gra nie warta świeczki i ja zamiast szukać klamek kupiłbym komplet nowych slx m675 albo deore 615

No widzisz, właśnie miałem slx  m675 na drugim rowerze ale mi go skradziono ;-( a ja jerzdże w MTB stunt (jak nie wiesz co to, to jak będzie Ci się chcialo to na YT sobie wpiszem i jakiś z tego roku albo 2013 odpal to ogarniesz ;-) Więc kupiłem drugi rower z tą samą ramą i on właśnie ma grimeca system 12 i to jest bardzo dobry hamulec i dlatego chcę go jakoś uratować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...