gacuch Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Witam. chcę się wybrać z dziewczyną na rower gdzieś, najlepiej góry. znalazłem trasę SINGLTREK ale trochę daleko mam ponad 500km. może znacie jakieś fajnie miejscówki na weekend może i noclegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadra1965 Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Polecam Jurę krakowsko-częstochowską . Fajne trasy , noclegu szukaj najlepiej w okolicach Zawiercia / sporo ofert noclegowych i przystępne ceny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 bliżej są i też fajne http://www.rychlebskiesciezki.pl/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacuch Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 będzie Krynica Zdrój. zna ktoś coś polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Jak z dziewczyną i nie bardzo wprawieni to Świeradów/Szklarska idealne.Po co zrażać i męczyć. Tam jak wjedziesz raz na ok900 -1000 m to się bujasz cały dzięń bez dużej utraty wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf7707 Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Krynica jest ok Byłem tam w zeszłym roku pare fajnych tras różny stopień trudności Jaworzyna obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 A gdzie w górach nie jest ok?? Ja przynajmniej nie znam takiego miejsca. Na pewno jednaj ta część Sądeckiego nie oferuje tyle łatwiejszych odcinków co część w okolicach Szczawnicy. Zainteresowany w zasadzie nie podjął dyskusji i jego prawo. Wypada życzyć jednak nie wypadu kiedy są tam tłumy i ładnej nie deszczowej pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacuch Napisano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 w górach nie jeździłem więc na jakiś harkorowych trasach nie dam rady. niby jeżdżę codziennie po około 40km ale to płaskie trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Jak rozumiem szukacie łatwych tras. Z Krynicy możecie się przejechać do rezerwatu Biała Woda w okolicach Szczawnicy. Albo przez Muszynę do bacówki nad Wierchomlą - super widoczki. Do Rytra - zamek na wzgórzu i przy okazji Piwniczną zobaczyć. Rytro w zasadzie można zaliczyć zjeżdżając z bacówki na drugą stronę. Możliwości jest sporo, pytanie jak z kondycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Z tymi Jaworkami to chyba za ambitnie pojechałeś W rejon Suchej Doliny to będzie z ponad 100 km w obie strony a trzeba jeszcze zrobić "terenową" Obidzę. Ale generalnie pomysły z sensem i tu nasuwa się pytanie po jakiego grzyba pchać się do czegoś takiego jak Krynica. Piwniczna, Żegiestów to już lepiej bo chociaż w bardziej "centralnym" miejscu na takie wypady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Też racja. Na wschód od Krynicy głównie pastwiska, krowie placki i pasternaki które rażą prądem. Sam się przekonałem Fajny teren dla kogoś kto lubi dziewicze mtb, ale na wycieczki z dziewczyną. Jeśli autor się nie rozmyślił, to mogę polecić noclegi w Rytrze - Willa Lawenda. Dobry standard za rozsądne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacuch Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Krynica jest ok Byłem tam w zeszłym roku pare fajnych tras różny stopień trudności Jaworzyna obowiązkowo jeszcze warto gdzieś pojechać? to co poleca @@c1ach, też na pewno odwiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathan Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Singltrek jest super. Mimo, że mam już te swoje lata po jestem po 50 to nadal lubię takie wyjazdy. W sumie jest kawałek drogi, ale jak się znajdzie dobry nocleg to nie ma problemów. Ja najczęściej zatrzymuje się w pensjonacie Malwa, macie linka http://pensjonat-malwa.pl/, nie jest tam drogo i warunki są komfortowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esterkaa Napisano 16 Października 2014 Udostępnij Napisano 16 Października 2014 mnie intryguje świętokrzyskie, ostatnio przejeżdżałam w tamtych okolicach samochodem i byłam pod wielkim wrażeniem - widoki takie że woow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikeTraveller Napisano 29 Października 2014 Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Bartkową Posadową w kierunku Nowego Sącza, a także w kierunku Brzeska. Trasy malownicze i liczne, niedrogie noclegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.