MarcinGoluch Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Ahoy, Jak wiecie od jakiegoś czasu stacjonuje zawodowo w mSporcie i odwiedzają mnie różni nakręceni ludzie ale jeden mnie naprawdę mega zainteresował. Raz, że miał super maszynę Transition a dwa pomysłem. Gonią nas z Wrocławskiego, gonią ze Strzelnicy to człowiek wpadł na pomysł, żeby przy okazji modyfikacji skateparku na wielorybie zwrócić się do UM o udostępnienie miejsca po byłym "miasteczku rowerowym" na zorganizowanie profi Pump Track'a. Co Wy na to, czy już dorośliśmy do tego typu konstrukcji ziemnej? Boję się, że bydło (mówię to z pełną świadomością) wzorem Parku Wrocławskiego i Dinozaurów rozniesie ziemny PumpTrack w chwil kilka. Jest już ruch w stronę firmy z Poznania która projektuje i organizuje tego typu place, myślę, że nie było by też większych problemów ze środkami. Zapraszam zainteresowanych z Lubina i nie tylko do dyskusji. Pozdrawiam Marcin
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.