Myszek Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 no to calkiem fajny przejazd ja i Misiek spotkalismy sie w umowionym miejscu, MCT pozniej spotkalismy a gdzie reszta ? Chyba gdzies Dominike widzielismy, ale nie bylismy pewni bo szybko myknela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 ja bylem, z forum widziałem tylko Kasie, szczerze mówiąc podobało mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Witam. 1 lipca wybieram sie na tydzień do Jastrzębiej Góry oczywiście z rowerem. W planach mam pojechać na Hel (podobno jest jakaś ścieżka rowerowa na sam Hel). Gdyby ktoś miał trochę czasu i chęci oprowadzić mnie po waszych okolicach był bym wdzięczny. Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybula Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Wracając jeszcze do MASY KRYTYCZNEJ - świetna impreza . Ma ktoś moze zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Bartek sciezke rowerowa masz od wladyslawowa do helu, wiec calkiem niezly kawalek, ale przewodnik to ze mnie zaden na jastrzebia gore chyba tez cos prowadzi, jak patrze wlasnie na mape to szlak turystyczny tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1 Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 My również dziękujemy za wspólna jazdę. Córka była zachwycona. Super impreza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Widział może ktoś wzmiankę o Masie w TV bo ja oglądałem panoramę i nie widziałem nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Oto propozycja !!!!!!!!!!!!! NIE DO ODRZUCENIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.rwm.org.pl/index.php?r=2007&m=06&d=24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 oooo mnie ktoś widział? Where?:-) Aż się dziwie, bo co mnie ktoś z was spotka to nie poznaje;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ale na rowerze, to łatwiej poznać porowerzył bym się gdzieś, a sesja i praca przeszkadza... :/ jedynie rowerzenie sie po mieście w tej chwili - za to dzień w dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 ja mam to samo:( siedze albo w robocie albo nad notatkami. Do tego ani to ani to nie idzie mi zbyt dobrze. Jedynie rower jest w stanie mnie uwolnic, szkoda tylko,ze jest na niego tak malo czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witam, w jakiś weekend (może 01.07) planuję wypad na Hel, trasa: Chylonia-Hel-Chylonia. To wstępny plan trasy, jeżeli pogoda dopisze to można zmienić trasę . W sumie jakieś 160-200km, jak ktoś chce to zawsze może się stawić na Helu i pojechać trasę powrotną. Jak ktoś będzie chętny to się resztę ustali. Pozdrówko Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jak juz pisałem, 1. lipca jadę do Jastrzębiej Góry na tydzień z rowerem. W planach mam wyjazd na Hel. Także gdyby ktoś miał ochote sie przejechac, to byłoby mi miło Niestety tego 1ego nie dam rady jechać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 w niedziele moglbym na hel pojechac i z powrotem A co do 1 lipca to moglbym chyba tez pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Z 01.07 to tylko propozycja, może być jakikolwiek weekend, niestety pn-pt jak dla mnie odpada kolano w miarę sprawne więc nic nie stoi na przeszkodzie tam się przejechać. Druga sprawa, że trudno jest coś planować z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem... i to chyba nie tylko mnie. Może wstępnie ustalmy 01.07, jak coś nie wypali to 08.07 i próbujemy do oporu, aż się uda - im szybciej tym lepiej K.O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ja jestem chetny jak sie wyspie po pracy i plecy mnie nie beda bolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Jak będę miał wolny dzień to jadę =] Przy odrobinie szczęścia będę już bogatszy o spd więc przy okazji przeprowadzę test długodystansowy potęgujący szansę wystąpienia syndromu upadku przy 0 predkości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 No to już wiem, że mam wolne - wpiszcie mnie na listę =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Zobaczymy co z pogodą przy takim wietrze jazda na Hel to słaby temat. No, ale się zobaczy. Jeżeli ktoś się wybiera to przypominam, że start z Chyloni o 07.00 (godzina nie za fajna, ale jeżeli zaliczymy pełną trasę 200km jakiś popas po drodze to i tak cały dzień w trasie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ma się poprawić, już jutro osłabnie wiatr. http://windguru.cz/pl/index.php?sc=4858 pogoda na Sopot; http://windguru.cz/pl/index.php?sc=30 pogoda na Hel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jest jakaś fajna trasa "rowerowa" z Władysławowa do Trójmiasta? Bo mam zamiar się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Jest jakaś fajna trasa "rowerowa" z Władysławowa do Trójmiasta? Bo mam zamiar się wybrać http://pomorskie.pttk.pl/index.php?id=rg na kilogramy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Ooo własnie, o cos takiego chodziło Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Mówię Ci stary, kup sobie tą mapę TPK bo się zgubisz w końcu i będzie na mnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 a japasuje niestety w ten weekend - praca :/ za to przyszły - wypad do ustki, gdzie w miedzyczasie jest organizowany chyba jakis rajd, etc ? : ) (ja nie dam rady?!, na oponkach 700x32?! ) awlasnie wrocilem z okolic Lublin-Radom-Warszawa - wypad po czesci rowerowy (a jak mogloby byc inaczej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.