Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 1 lipca wybieram sie na tydzień do Jastrzębiej Góry oczywiście z rowerem. W planach mam pojechać na Hel (podobno jest jakaś ścieżka rowerowa na sam Hel). Gdyby ktoś miał trochę czasu i chęci oprowadzić mnie po waszych okolicach był bym wdzięczny.

Bartek :D

Witam, w jakiś weekend (może 01.07) planuję wypad na Hel, trasa: Chylonia-Hel-Chylonia.

To wstępny plan trasy, jeżeli pogoda dopisze to można zmienić trasę ;) . W sumie jakieś 160-200km, jak ktoś chce to zawsze może się stawić na Helu i pojechać trasę powrotną.

Jak ktoś będzie chętny to się resztę ustali.

Pozdrówko

Kasia

Z 01.07 to tylko propozycja, może być jakikolwiek weekend, niestety pn-pt jak dla mnie odpada B)

kolano w miarę sprawne więc nic nie stoi na przeszkodzie tam się przejechać. Druga sprawa, że trudno jest coś planować z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem... i to chyba nie tylko mnie.

Może wstępnie ustalmy 01.07, jak coś nie wypali to 08.07 i próbujemy do oporu, aż się uda - im szybciej tym lepiej :P

K.O.

Zobaczymy co z pogodą <_< przy takim wietrze jazda na Hel to słaby temat. No, ale się zobaczy. Jeżeli ktoś się wybiera to przypominam, że start z Chyloni o 07.00 (godzina nie za fajna, ale jeżeli zaliczymy pełną trasę 200km jakiś popas po drodze ;) to i tak cały dzień w trasie).

a japasuje niestety w ten weekend - praca :/

za to przyszły - wypad do ustki, gdzie w miedzyczasie jest organizowany chyba jakis rajd, etc ? : ) (ja nie dam rady?!, na oponkach 700x32?! :huh::P)

awlasnie wrocilem z okolic Lublin-Radom-Warszawa - wypad po czesci rowerowy (a jak mogloby byc inaczej :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...