donk Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 wiec sa donk myszek topol i do pewnego momentu mct chetnych też zapraszam na rwm.org.pl i tam sie wpisac do listy uczestników ! do 20 to niestety mnie nie wypuszcza ale na pewno bede do wiezycy (nie odmowilbym sobie wiazdu...) bylbym wdzieczny za szczegolowe informacje odnosnie miejsca zbiorki (jezioro otominskie widzialem tylko raz w przelocie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 myszek tez nie wie gdzie to wiec proponuje 8:00 pod lot em !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donk Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 myszek tez nie wie gdzie to wiec proponuje 8:00 pod lot em !? oki, bede o 8 pod lotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 I ja rowniez zglaszam gotowosc o 8 pod lotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Wieżyca zdobyta !!!!!!!!!!!!!!!! Wyprawa naprawde super.Po spotkaniu sie przy locie/8:00/ udalismy sie do otomina -tam dołaczył MCT.Suma osób tylko 4.[czekamy na poprawe frekwencji] Po kilku zerknieciach w mape ruszylismy na Wieżyce.Pogoda niestety fatalna,dzdzysty deszczyk i wiaterek brrrr.Ja jako pomysłodawca wyprawy nie zdawałem sobie sprawy ze szlak niebieski na wysokosci jaru radyni jest nieprzejezdny dla rowerów.Kilometr musielismy dzwigac rowerki na barana/ im też sie coś wkoncu należy / :)Po drodze mała kompiel i z utęsknieniem wypatrywalismy jakiejsc innej szutrówki lub nawet asfaltu. Tak też sie nam udało i dalej juz prawie szlakiem czarnym.Punktem kulminacyjnym i oczkiem w głowie był wjazd na Wieżyce.Nie był on straszny lecz długi.Dwaj cyborgi / mct,donk/ wyrwali jak z szaleni i szybko znikneli mi i myszkowi z oczu. Swoim spokojnym tempem tez wjechalismy.Kilka pamiątkowych fot i mct z donkiem ruszyli szybko z powrotem na Gdańsk.Ja z myszkiem udalismu sie jeszcze do skanseny w Szymbarku-tam lecz nasze rowerki w trakcie zwiedzania pozostawione były by na pastwe losu.Ze zrozumiałych przyczyn skansen opuscilismy szybciej niż do niego dojechalismy.Omijajac legendarny jar raduni z myszkiem wracamy do domu.17:30 w domciu. Kilometrówka całkiem miła. Fotki uczestnikom posle jak podadza mi meila. moje gg 4245365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Rzeczywiście wyprawa udana, chociaż po dość przypadkowej kąpieli w Raduni miałem ochotę Topola zabić W drodze powrotnej wmordewind dał nam ostro popalić ale i tak było nieźle. Jeszcze się rozminęliśmy z donkiem zjeżdżając z Wieżycy, ja się zakopałem i pojechałem skrótem zrobionym przez jakiś zjazdowców, robiąc pod siebie ze strachu, czegoś takiego nigdy wcześniej nie przeżyłem , a donk miał jakieś problemy i trochę czasu minęło zanim się znaleźliśmy Deszcz, woda chlupiąca w bucie, pokiereszowane nogi, lekki kryzys w drodze powrotnej (jak dobrze że pojawiła się koparka, która trochę nas "pociągnęła") i dobre towarzystwo zapewniły miły weekend. No i nasi wygrali Pozdrawiam i do następnego razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donk Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 dzieki za udany rajdzik na 2 raz tez sie pisze ... tylko z szalikiem (przewialo mnie w drodze powrotnej ze ledwo szyja ruszam) wlasnie sciagnalem kilka fotek ktore moge podeslac emailem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A może spakujecie i wrzucicie na sendspace lub coś w tym stylu? Na pewno reszta również chętnie obejrzy wasze wyczyny =] Żałuję, że nie mogłem się załapać, może za tydzień wynegocjuję wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A mnie nadgarstki troche bola :/ juz w polowie drogi powrotnej zaczely bolec, pod koniec to juz nie bylo wesolo :/ Ale zacisnalem zeby i jechalem do konca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Z tego co widzę w kalendarzu, to czwartek jest wolny. Moja rodzinka jedzie na Mazury, czyli z mojej strony w grę wchodzi wypad nawet na cały dzień. Może jakiś większy? Topol orientujesz się może czy jakaś grupa coś organizuje na ten dzień, można by się dołączyć silną ekipą :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Czwartek? oj wątpie! dziwny dzień na rowerowe eskapady.90% rajdow to sobota,niedziela. Ale sledz www.rwm.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 widze ze wypad sie udał, zalujeze pomimo wstepnej deklaracji nie bylo mnie, ale mam nadzieje ze za 2 tyg w koncu sie uda (caly najblizszy tydzien spedam @PG/praca... :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Rzeczywiście czwartek jest wolny. Także wstępnie wyrażam chęć pojeżdżenia. W tygodniu istnieje o wiele mniejsza szansa na udupienie mnie przez robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaa czwartek? nie zajarzyłem , że to swięto. Wiec może coś ktoś zorganizyje? Bo ja niestety raczej tylko weekendy. W sobote jest powtórny wypad do Wieżycy.Info http://rwm.org.pl/index.php?r=2007&m=06&d=09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 jak również z grt szlak kartuski www.rowery.trojmiasto.pl/grt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 ... i znów jade sam !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 cześć wszystkim Wybieram się z żoną w sobotę do Jastarni na tydzień . Aby zabezpieczyć się przed kaprysami naszej pogody prewencyjnie zapakuje rowerki do auta. Co prawda jedziemy odpocząć na plaży , ale to nigdy nic nie wiadomo . Na Helu podobno jakaś ścieżka jest , wodolotem do Trójmiasta też można śmignąć . W związku z tym gdyby ktoś był na Helu , ewentualnie miał ochotę przewieź Wielkopolan po Pomorzu ( tylko spokojnie , z żoną będę ) to będę bardzo "dźwięczny" Jakby co to kontakt jeszcze dzisiaj na PW , lub też kom 600 304 516 . Pozdrawiam, Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Jakby ktoś był chętny na lekką przejażdżkę a nie ma zbyt dużo czasu zapraszam jutro na Reja na 9.30. Luźna jazda po TPK, jakieś 2 godzinki, trochę w górę, trochę w dół, tempo w zależności od samopoczucia. :twisted: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 A kto sie wybiera na jutrzejszy przejazd rowerowy ? Pomimo choroby chyba jednak sie zjawie z czystej ciekawosci, w ubieglym roku nie bylem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 ja takcoroku planuje zciekawosci, alezawszebylo tak - ze w tymczasie wolalemskoczyc gdzies za miasto, nizciagnac sie przez miasto ja pomiochoroby.... smigamdopracy... :/ (na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Właśnie wróciłem, jeszcze pot spływa po plecach. W lesie super przyjemnie, nie odczuwa się tak upałów. 50km w nogach w trochę ponad dwie godziny. Co do jutrzejszego "Przejazdu" to cały czas się zastanawiam i chyba się pojawię z czystej ciekawości. Może sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1 Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 To gdzie i o której się jutro spotykamy? Ja będę z córką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 U mnie tez kiepsko z czasem ale na przejazd chce sie wybrać, może być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 to moze nasze forum jakos sie spotka na placu zebran ludowych (inna nazwa to scena muzyczna gdansk, lub tam gdzie byl crikoland) powiedzmy o 11:30. albo pod lotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1 Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Dobrze. To w takim razie może na Placu Zebrań Ludowych o 11.30. Dla ustalenia miejsca powiedzmy w miejscu lodowiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.