Żbik Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 I wszystko jasne Mam urlop do 6 maja i chętnie bym pojeździł. Jakieś propozycje? Spotkania? Jazdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja bym sie pisal na srode, jakies dokladniejsze plany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja to bym się pisał na dziś na 15:00 Do środy jeszcze duuuużo czasu. Może dziś popołudniu jakiś mały wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donk Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Dojazd do Wejherowa koleją skm, powrót w podobny sposób lub czerwonym szlakiem z Wejherowa do Sopotu.Termin: wtorek lub środa Może jest ktoś chętny ? jednak sroda; start okolo 8-9 z wejherowa, petelka wejherowo-wejherowo ma okolo 100km (trasy tej nie znam), czerwony wejherowo - sopot jest doskonale tu znany, gdyby ktos byl chetny to prosilbym o kontakt (gg 31520) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Donk ile km planujesz na srode ? Szlak czerwony do sopotu jest calkiem niezly byl juz przerabiany na jednym ze zlotow. Troszke wczesnie, ciezko z gda dojechac bedzie tzn bardzo wczesnie wstac, mozna by rowerem pojechac zamiast skm tylko czy sil starczy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 jednak sroda;start okolo 8-9 z wejherowa, petelka wejherowo-wejherowo ma okolo 100km (trasy tej nie znam), czerwony wejherowo - sopot jest doskonale tu znany, gdyby ktos byl chetny to prosilbym o kontakt (gg 31520) Napisz wiecej szczegpolow tutaj - nie mam dostepu do gg, prawdopodobnie zostane na dlugii wekend w trojmiescie :/ - wiec chetnie bym dolaczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donk Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 "obowiazkowo" planuje 100km petelke z wejherowa do wejherowa, jezeli nie bedzie za pozno i zmeczenie nie bedzie dawac sie we znaki (istotne w przypadku mojego wieku i wagi :wink: ) to powrot czerwonym szlakiem: czyli istnieje mozliwosc wyboru (100km lub 158km); prognoza pogody na jutro zmienia sie co chwila wiec warunkow nie mozna przewidziec (weather.icm.edu.pl zapowiadali juz i slonce i opady sniegu...jedno czego sa pewni to znaczny wiatr) ze wzgledu na dystans, miejsce oraz nieprzewidywalne warunki pogodowe proponuje "wczesniejsze" rozpoczecie tj 8:40 z wejherowa (przed budynkiem dworca) - nie wiem czy jutro bedzie obowiazywal rozklad skm swiateczny czy codzienny, na miejsce mozna dojechac najpozniej wiec kolejka odchodzaca 7:30 z gdanska glownego (wrzeszcz 7:37, oliwa 7:44, sopot 7:50, gdynia glowna 8:05, ... wejherowo 8:39 - www.skm.pkp.pl/dokumenty/0307Slupsk.pdf) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ja pasuje, za wczesnie i za duzy dystans 150 to na szosie moglbym zrobic, ale w terenie to ciezko bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donk Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Ja pasuje... Bedzie wiec samotna jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 mi tez niestety za wczesnie troche - zakladajac dojazd do Wejherowa.... (pomimo ze wczoraj - startowalem o.... 3:45 (co by zdazyc na wschod ) jutro - zabiore sie z tą ekipą: http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=159 w skrócie: start z Oliwy o 9:00, kierunek: Reda, Rumia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Jakby ktoś miał ochotę dziś na mały wypad popołudniu to zapraszam. Trasa krótka, raczej dla przypomnienia sobie jej elementów i rozruszania kości. Żadnych wyścigów czy rywalizacji. Startuję z Gdańska Wrzeszcza, kierunek ul. Słowackiego do góry, potem odbicie w prawo, przez słynne Oliwskie Enduro, do Kuźni Wodnej, potem Pachołek i kierunek lasem do AWFiS, powrót ul. Czyżewskiego, potem podjazd przy Kuźni Wodnej na samą górę, odwiedzenie skoczni-zjazdu Tomac i powrót na ścieżkę rowerową na wysokości ul. Abrahama. Trudność: niska/średnia (jest kilka podjazdów i zjazdów, zawsze można je pokonać pieszo - sam nie wiem czy dam radę ) Godzina i miejsce spotkania we Wrzeszczu dowolne. Dostosuję się Ale raczej tak od 14-15:00 do wieczora Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ja chetnie pojade, tylko jak z godzinka 14 czy 15 ? chyba najlepiej spotkac sie przy placu pod cristalem albo dworcem pkp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Od 14-15:00, bo wcześniej się nie wyrobię. Możemy poczekać jeszcze chwilę, może znajdzie się jeszcze ktoś chetny. Można wyruszyć o 16-17:00. Wstępnie poczekajmy do 15-15:30, może ktoś się dopisze, a jak nie to jedziemy sami. Jak nikt się nie znajdzie to o 16:00 pod Cristalem, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Chyba jednak już nikt się nie dołączy... W razie co mój nr GG: 6526527, tel: 504 151 862. Dzwonić to gdzieś się spotkamy Po jeździe: Pośmigaliśmy dziś z Myszkiem, prawie 40km w terenie i na asfalcie. Było całkiem fajnie, tylko ekipka mała... Jutro planujemy powtórzyć jazdę, trasa pewnie podobna, może jakieś małe urozmaicenie Chyba, że wynajdziemy jakąś inną Start tak jak dziś, 16-17:00. Jak ktoś jest chętny to dawać znać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Dzis skoczylem sobie na szose, wyszlo 77km w dokladnie 3h a plan na jutro mam taki: http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=182 Myszek tez potwierdza obecnosc, a reszta - niech tez wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Potwierdzam, jeszcze tylko szybko rower przygotuje i ide spac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 No i po helu, coz tych ktorych nie bylo nie maja czego zalowac w sumie, przez 3 godziny krecilismy sie po helu, przejezdzajac 8 km, Joseph pojechal sam do gda bo mial dosc tego zwiedzania, a mi cala wycieczka zajela 5 godzin i 38 min jazdy, robiac 110 km. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 7 Maja 2007 Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Joseph pojechal sam do gda bo mial dosc tego zwiedzania Zwiedzania jak zwiedzania.... przykrecajac na max 3-5 km, mialem dosc tego czekania w symie ~25 min czekania, pozniej podjechanie kolejnych 2km i ~15-20 min..., 2 razy bezskutecznie. mi dystans wszedl mniejszy - 102 km (z Redy podjechalem do Gdynii SKM - nie lubie cisnac przez miasto ta glowna droga), w czasie ~4h30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ktos jutro by posmigal na rowerku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Praaaaacaaaaa =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 u mnie to samo.... na liczniku przybedzie tylko 20 km... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Boże, jak mnie tu dawno nie było. Ja mam to samo z robotą:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Pogoooodaaaa.... =/ Ale po deszczu zawsze jest słońce (całe szczęście ) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 13 Maja 2007 Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dla mnie ten sezon (a przynamniej jego początek) to dramat :029: (jakieś fatum, czy co?). Teraz siedzę w "fabryce"... i marzę o rowerze, ale mogę sobie tylko pomarzyć... Zamiast kręcenia: praca, praca, praca... Pogoooodaaaa.... =/ Ale po deszczu zawsze jest słońce - a co najważniejsze (jak dla mnie wielki pozytyw!!!) skutkiem ubocznym deszczu jest błoto . Las + błoto + rower = to co tygrysy lubią najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.