topol Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ale stasiek pisał o sobocie ! zreszta nieważne-"niedzielnych"rozjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nie chodzi o ludzi, tych jak na lekarstwo. Podjazdy i zjazdy są takie, że pół drogi prowadziłem rower . Czasami wyglądają jak do DH . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 sama kwintesencja-rowerowej egzystencji,podjazdy-zjazdy. Sama przyjemność sie pomeczyć by potm poczuc wiatr we włosach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donk Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ...wysiadamy w Somoninielub Wieżycy (jak kto woli)> i szlakiem czarnym (tzw kartuskim lub Szymbarskim) do Otomina. Wyprawa bardziej całodzienna. polecam czarny szlak w 2 strone, praktycznie calkowicie przejezdny (czarny raczej nie ze wzgledu na trudnosci- odcinek od otomina) i dobrze oznakowany w jedna strone nie wiecej niz pol dnia :surprised: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 polecam czarny szlak w 2 strone, praktycznie calkowicie przejezdny (czarny raczej nie ze wzgledu na trudnosci- odcinek od otomina) i dobrze oznakowanynie wiem skad sa tak powszechne opinie, o tym ze niby czrnye szlaki - sa najtrudniejsze (chocc ten, w okolicach oliwy - łatwy nie jest ),opinie te - są błędne oczywiście w jedna strone nie wiecej niz pol dnia :surprised:Calość (119 km), na piechotę - 22-23h :lol: ech... porowerzył bym sie, a czasu ni ma... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hmm 119 km mozna by przejechac tylko jaki tu termin wyczarowac aby duzo osob sie zebralo Dzis cale 7 km zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ja mam exam w czwartek, więc wyszalałam się przez ostatnie 3 dni. Teraz rower musi 5 dni poczekać:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 to co robimy 21.04 lub/i 22.04? Prócz orientowania się w lesie po nocy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Moja propozycja na sobotę jest taka: - spotykamy się przy molo w Sopocie - jedziemy ścieżką do klifu - odbijamy w lewo i jedziemy czerwoną trasą do Gołębiewa - spadamy na niebieską na leśniczówkę Sopot (Gręzewo) - jedziemy dalej niebieską (w sumie 7 km) i odbijamy na żółtą na Owczarnię - w Owczrni szukamy czerwonego szlaku i jedziemy do Doliny Radości (2 drogi do wyboru) - następnie niebieską do Złotej karczmy - dalej jak kto woli Nie wiem ile to kilometrów, ale mi się podoba (przynajmniej na mapie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Prócz orientowania się w lesie po nocy:Pcos slabo to orientowanie moze wyjsc,mam nadzieje ze wyjdzie... pertraktacje prowadze w temacie dluuugiego weekendu (co by Roztocze na rowerze zaatakowac ) - no i boje sie czy tez nie beda to negocjacje kosztem tego weekendu (praca :/) Dzialajcie, dzialajcie... Jak bede pracowac, a wczesnie zaczniecie - to wpadne "w stylu MCT" a jak Harpagan (oby ) - to w niedziele, bede zabezpieczac tyly (ja nie pojezdze po Harpaganie ?! ) EDIT: BTW. zaczynam odliczac czas do wylapania bana na forum :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Moja propozycja na sobotę jest taka:- spotykamy się przy molo w Sopocie - jedziemy ścieżką do klifu - odbijamy w lewo i jedziemy czerwoną trasą do Gołębiewa - spadamy na niebieską na leśniczówkę Sopot (Gręzewo) - jedziemy dalej niebieską (w sumie 7 km) i odbijamy na żółtą na Owczarnię - w Owczrni szukamy czerwonego szlaku i jedziemy do Doliny Radości (2 drogi do wyboru) - następnie niebieską do Złotej karczmy - dalej jak kto woli Nie wiem ile to kilometrów, ale mi się podoba (przynajmniej na mapie ). i fajnie,na dzień dzisiejszy ja sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marucha Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witajcie nie jestem laska i nie jestem przystojny widze ze szykujecie jakis wypad rowerowy mam pytanie macie wolne jedno miejsce chetnie wybralbym sie z wami.Jesli tak prosze o szczegoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Śledz wątek,a wszystkiego sie dowiesz.Wszystko ustalane jest tutaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Tez na dzien dzisiejszy sie pisze wiadomo jak to w praktyce bywa moze cos wypasc, zwlaszcza ze suport zaczyna skrzypiec bedzie trzeba do niego zajrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dajcie jakies orientacyjne info o godzinie startu, jak podpasuje (będzie odpowiednio wcześnie) to się zjawie zwłaszcza, że macie zamiar jechać w kierunku Gdańska (Dolina Radości). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Dajcie jakies orientacyjne info o godzinie startu, jak podpasuje (będzie odpowiednio wcześnie) to się zjawie zwłaszcza, że macie zamiar jechać w kierunku Gdańska (Dolina Radości). tez wolal bym wczesniejsza godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ja bym wolał coś koło 10. Bym się wyspał i dojechał na czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja jadę. I będzie jeszcze druga Kona. Na 10, pan z posta wyżej ma rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 to moze kompromis siakis - np. 9:30 ? ja jednak (niestety :/) bede w trojmiescie, a nie a Harpaganie... na chwilę jednak (1-2h) - w okolicach ~11:30 (w zaleznosci od aktualnej lokalizacji) bede musial odpasc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ja znów odpadam - robota ;P miłej zabawy życzę mimo wszystko =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Mimo wcześniejszych prognoz,ze was zaszczyce ma osoba-spełzły na niczym ! sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 kurde, pracuję jednak:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Co z wami ludzie ? Kto w koncu bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 na moge na ~2h sie pojawic, w niedziele tak samo, ale moze reszcie bedzie bardziej w niedziele pasowac ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mimo wcześniejszych prognoz,ze was zaszczyce ma osoba-spełzły na niczym ! sory Dzis zauwazylem taki opis u Topola na GG: 20.04.07-11:22 od dziś żyje tylko dla Ciebie i Twej mamy czyli znamy powod nieobecnosci Trojmiejska pula cyklistow sie powiekszyla Gratulacje !! trza bedzie pomyslec o foteliku, tudziez przyczepce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.