topol Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ok ! poniedziałek mi odpada !! sobota? niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 To moze wtorek (10.04.07r.) w ten weekend u mnie ciezko bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Widze ze w swieta, cos ciezko idie ustalanie... :/ u mnie o sobota zdecydowanie odpada, niedziela, poniedzialek -chetnie, wtorek - zabrzmi smiesznie - mam jeszcze wolne od PG, ale chetnie.... bym popracowal (ale jak nie - to nie ) ja to pracuje weekendowo, wiec po ostatnich wydatkach na sprzet, kusi (niestety :/) aby zarobic te kilka pesos, Wogole, wracam dzis do domu, i widze prawdziwego Holendra przywiezionego prosto z Holandii.. !! takiego z ~20 lat liczacego niestety - nie mi go sprezentowano, a mojej Matce... reasumujac - Matka moja- ma fajniejszego roweru od mojego... :/ ech,ech... ale i tak bede na nim smigac ja to ostatnio pisalem komus na GG - ze nie dopadla mnie jeszcze az tak ciezka cykloza - aby robic zdjecia rowerowi, ale... po swietach podzele sie zdjeciami Holendra !! (nie moj jest, wiec nie jest to skrajna cykloza ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Wiec jak, sa jakies plany na ten weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 to na razie kogoś pomysł na maj-jesli wszystko będzie oki JADE http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry345658 Teraz zauwazylem linka przejrzalem pdf - i raczej lightowo wyglada, ~60km/dzien asfaltem, ale pomimo to - to traktuje jaka opcje 'zapasowa' na dlugi weekend (kilka opcji innych jest,ale ic pewnego jeszcze...) no i jesli miala by byc ta opcja, to zakladam oczywiscie dotarcie tam z "tobolkami" na bagazniku Wiec jak, sa jakies plany na ten weekend ? u mnie niestety odpada, chyba ze na chwili, jesli start bedzie ~9:00-10:00, niestety, i w sobote, i niedzielę, od 12:00 w pracy... :/ w swieta, widze ze i pogoda, i same swieta pogorszyły morale... ja to tylko troche pomiesice sie.... poholendrzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hello! Wróciłam! Wróciłam i jestem redi tu ekszyn:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Hello!Wróciłam! Wróciłam i jestem redi tu ekszyn:-) fajnie bałdzo (nie zebym narzekał, ze to ostatnio ja 'narzucalem' tempo ;P) a ja dzis sie znowu hollendrzyłem, i jeszcze dzis pewnie gdzies skocze... Edit: Heh... wogole, w hollendrze znalazlem haslo: "Lepper" :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Teraz zauwazylem linka przejrzalem pdf - i raczej lightowo wyglada, ~60km/dzien asfaltem, ale pomimo to - to traktuje jaka opcje 'zapasowa' na dlugi weekend (kilka opcji innych jest,ale ic pewnego jeszcze...) no i jesli miala by byc ta opcja, to zakladam oczywiscie dotarcie tam z "tobolkami" na bagazniku u mnie niestety odpada, chyba ze na chwili, jesli start bedzie ~9:00-10:00, niestety, i w sobote, i niedzielę, od 12:00 w pracy... :/ w swieta, widze ze i pogoda, i same swieta pogorszyły morale... ja to tylko troche pomiesice sie.... poholendrzyłem błłeeeee, asfalt - brzydaaaaaaaal? wiedza co niektórzy co o nim sądze.Joseph dzieki za rozszyfrowanie linka-mi sie nie chce otworzyć. W weekend jestem jak zawsze wolny-pod warunkiem ze móój przyszły synek osądzi inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja w ten weekend odpadam. Trzeba sie sprawdzić w Warszawie (właściwie Nieporęt), jak ktoś jedzie to może się zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Sobota - chętnie Niedziela - niestety brak czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 ...a może : Rano o 9ej z hakiem jest pociag z Osowy do Koscierzyny,wysiadamy w Kiełpinie Kartuskim i do >Kartuz >wracamy do Gdańska szlakiem niebieskim lub wysiadamy w Somoninielub Wieżycy (jak kto woli)> i szlakiem czarnym (tzw kartuskim lub Szymbarskim) do Otomina. Wyprawa bardziej całodzienna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Topol mowisz o sobocie czy niedzieli ? i jak to z przewozem rowerow ? pamietam ze w jakims okresie przewoz rowerow jest darmowy, nie pamietam tylko kiedy Chyba moglbym pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 (właściwie Nieporęt) pijalem nad zalem piwko czasami , dokładnie po 2giej stronie zalewu bedziesz miec cos co siem nazywa CSŁiI gdzie to odbyłem dość specyficzne 5tyg. szkolenie studenckie BTW. psodziewał bym się raczej piachu, a okolice Skubianki - to istna pustynia pamietam ze w jakims okresie przewoz rowerow jest darmowy, nie pamietam tylko kiedy Chyba moglbym pojechac ale to w SKM, KM, i 'wakacyjnie' raczej, w KM bedzie chyba oddlugiego weekendu, o SKM nie slyszalemnic jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Topol mowisz o sobocie czy niedzieli ? i jak to z przewozem rowerow ? pamietam ze w jakims okresie przewoz rowerow jest darmowy, nie pamietam tylko kiedy Chyba moglbym pojechac Dzień to ten w który bęzie nas najwiecej.Przewóz rowerów odbywa sie w specjalnych wagonach do tego przystosowanych.Czy będa wchodzić w sklad pociągu juz w kwietniu?-nie wiem--zadzwonie i sie dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Godziny odjazdu z osowy to 8:00 i 11:55. Koszt to 7,50+4.50 rower.W informacji "przewozy regionalne"nie umieli odpowiedzieć mi precyzyjnie czy tego dnia jest specjalny przedział na rowery -niezły bajzel. Mimo wszystko można przewieść rowerek w zwykłym przedziale-tak odrzekła. Godziny odjazdu z osowy to 8:00 i 11:55. Koszt to 7,50+4.50 rower.W informacji "przewozy regionalne"nie umieli odpowiedzieć mi precyzyjnie czy tego dnia jest specjalny przedział na rowery -niezły bajzel. Mimo wszystko można przewieść rowerek w zwykłym przedziale-tak odrzekła. powoli twierdze,ze nasz wątek umiera ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ja to niestety, zabiegany jestem bardzo ostatnio... :/ tak jak pisałem - odpadam w najbliższy weekend (co najwyzej wpadłbym dosłownie na chwile - tak w "stylu MCT" ;P ), kolejny weekend - niestety tez odpadam - albo Harpagan (pieszy), tudziez w okolice Poznania uciekne (sam nie wiem gdzie jeszcze ) a na ługiweekendpojawiłamisie opcja rowerzenia po Roztoczu - ale to nadal zbytodległy dla mnietermin, aby cokolwiek konkretnie planowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Tez wlasnie zauwazylem ze cos ludki niechetnie sie zbieraja, moze wola jezdzic sami ? Ja moglbym w niedziele pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qcz Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Sami? Rowerzyści to zwierzęta stadne! A mamy tylko siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 jutro 15,04,07 godz 10:00 start spod koscioła na morenie /bulońska/ z TIRem.trójmiejska inicjatywa rowerowa. Ja jade wraz z kolesiem-a wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QóBa Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja muszę troche podszlifowac kondycję i chętnie z Wami polatam Na razie średni przelot większy niż 20 km/h u mnie nie wchodzi w grę Szerokiej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ja odpuszcze sobie ten weekend, troche nauki jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja dziś byłem w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym i powiem jedno - odradzam szlaki piesze . Co do jutra, to odpadam (jak zawsze w niedziele). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 jutro 15,04,07 godz 10:00 start spod koscioła na morenie /bulońska/ z TIRem.trójmiejska inicjatywa rowerowa. Ja jade wraz z kolesiem-a wy? nonawet na pierwsze ~2h sie nie zalapie.... z rana smigam do jednej pracy, pozniej jeszcze jednej..... ech, ech... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ja dziś byłem w Trójmiejskim Parku Krajobrazowym i powiem jedno - odradzam szlaki piesze . :arrow: Rozwiń myśl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 :arrow: Rozwiń myśl ! Typuje: 'Niedzielni' piechurzy, rowerzysci ? (w weekendy zawsze fullludzi jest w lesie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.