creative1989 Napisano 21 Maja 2009 Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Co do następnej jazdy, to chcę najpierw go dokładnie umyć, poregulować i dokręcić suport, bo mi się dosyć mocno "wykręcił", a tak nie będe jeździł, bo mi szkoda ramy Klucz będę miał w poniedziałek, a o ile nie wypadną jakieś sprawdziany w tygodniu to na mnie można liczyć po czwartku... Zdjęcia nie zając, nie uciekną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Klaniam, W Kraju-Raju bede za jakies 20 godzin. Sobota na odespanie i porozkladanie sie ale od niedzieli musze sie wjezdzic z powrotem w Potwora i kranki. Zatem jesli ktos winszuje sobie trasy po szeroko rozumianym TPK (od Wejerowa do Gdanska) to ja jak najbardziej. Odpada tylko piatek 30 maja i sobota 31 jako ze jestem na Kaszebe Runda. Do 4tego czerwca wlacznie codziennie bede krecil sie po okolicy... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 22 Maja 2009 Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ivan, ja Ci pokaże! podjedź w niedziele do sopotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Klaniam, Mowisz-masz Jeszcze sie zgadulimy co do dokladnie gdzie i o ktorej. OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 to co? rano o 10, czy później, o 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Klaniam, 10 jak dla mnie jest OK. Gdzie konkretnie? OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 23 Maja 2009 Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 tak sobie właśnie policzyłem, ze dla mnie ok bedzie dopiero o 12, wcześniej musze jeszcze jedną rzecz załatwić. wiesz gdzie jest skm kamienny potok? ewentualnie rondo na armii karajowej w sopocie? albo po prostu skrzyżowanie orłowskiej ze zwycięstwa w orłowie i śmignąć najpierw na klify. poznasz mnie łatwo, żółty rower i czerwona koszulka emtb. to gdzie? sopot? orłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Klaniam, No to SKM Kamionka 12 Jak cus to 885443993 OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Klaniam, Wielkie dzieki za traske Jaca. Inne spojzenie na stare katy plus cala masa zupelnie mi nieznanych sciezek Jak dla mnie baaardzo udane. Ponad 3 godziny solidnego pedalowania. Straty w sprzecie i sile zywej: dwa chain suck'i, jedna szrubka od blatu i swieze blizny na prawej goleni Jutro dzien szosowy ale wtorek znowu MTB. Kto chetny? OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 w sumie mi wtorek pasuje;] a o ktorej i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Klaniam, Maly error. Jutro jest 26 maja wiec owszem moge sie pokulac po okolicy ale to bedzie miedzy 6 rano a max 13 Takze jesli Cie to interere to jak najbardziej SI... OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 no tak, dzień matki w końcu jutro jest;] ja mam ćwiczenia od godziny 10.05 więc jeżeli bym się obudziła przed 6.00 to mozemy sie gdzies ustawic na 6.00/6.30. heh straszna ta godzina;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ivan jak u Ciebie wygląda środa o 16.30-17, bo reszcie za pewne pasuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Klaniam, Nieoczekiwana, dluzszoczasowa zwiecha interneta odciela mnie od Forum... Na srode mialem pomysl na oblatanie swiatelka po ćmoku, bo tak do 20-21 jestem zajmany... Jak by sie ktos pisal na najt-rajd to zapraszam. Jak by cos to moge nawet zabrac extra swiatelka (jakies kocieoko, Blacburn'a, nołnejma i Petzla) Np.: Na Wzgorzu Swietego Maxymiliana Nowotki o 22? OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Powiem propozycja dosyć ciekawa Jeszcze dam jutro znać jak ze mną będzie, aczkolwiek dodam, że posiadam tylko tylną lampkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Przypominam ze najt-rajd o którym pisze Ivan jest po asfalcie to wreszcie gdzie sie umawiamy jakie miasto?? "Info na fon Ivanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Klaniam, No ja bym nie nadinterpretowywal kolego KAZUMI. Ja myslalem o najtrajdzie w terenie. Aktualnie jestem bezostrokolowy i bede dalej eksplorowal przydatnosc moich przyzwyczajen w starciu z Inbrede'em Tylko pogoda jakos przestala nas rozpieszczac... No ale ja jak cos podtrzymuje zaproszenie do nocnego blocenia sie OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Po wczorajszej grze w nogę, nabawiłem się kontuzji, więc pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ja o jednym a Ty Ivanie o drugim Dzisiaj składam do kupy Radona ale i tak jeszcze sztyce muszę kupić wiec raczej dzisiaj nie pośmigam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Klaniam, Pogoda fijutowa takze nie wiem czy sam bede sie tytlal w blocie po nocy. Kupisz sztyce to wtedy mozemy cos skrecic. Byle nieco obeschlo i nie rzucalo z nieba zadnym szitem OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Mogę powiedzieć tylko jedno Zazdroszczę kondycji Miną lata zanim będę mogła dorównać komuś... Pozdrawiam udanego śmigania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Właśnie wróciłem!!!! Coza adrena!!!! Prościutka, króciutka traska, 40 minut w siodle, niecale 17 km... Ale kop jak z glana w twarz Kocham Wilme Kto na poprawke? Kiedy? OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 hm.. naprawde tak extra było? nie wiem.. ja to się boje jeździć w nocy po lesie bo to po lesie było prawda? ale jeżeli zapewnisz mi jakieś światełko i ochronę to mogę jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 28 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Klaniam, Moja oferta swiatelkowa jest aktualna Do atletow tez nie naleze ale moge zabrac ze soba palke teleskopowa. To juz jakas ochrona jest To co? Wzgorzewo kolo 22? Dzis wieczorem? OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 28 Maja 2009 Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 dziś to na balety do sopotu! moze jutro hm..? no a poza tym pogoda nie rozpieszcza;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.