Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Co do następnej jazdy, to chcę najpierw go dokładnie umyć, poregulować i dokręcić suport, bo mi się dosyć mocno "wykręcił", a tak nie będe jeździł, bo mi szkoda ramy :) Klucz będę miał w poniedziałek, a o ile nie wypadną jakieś sprawdziany w tygodniu to na mnie można liczyć po czwartku...

Zdjęcia nie zając, nie uciekną :D

• Mod Team

Klaniam,

W Kraju-Raju bede za jakies 20 godzin. Sobota na odespanie i porozkladanie sie ale od niedzieli musze sie wjezdzic z powrotem w Potwora i kranki. Zatem jesli ktos winszuje sobie trasy po szeroko rozumianym TPK (od Wejerowa do Gdanska) to ja jak najbardziej. Odpada tylko piatek 30 maja i sobota 31 jako ze jestem na Kaszebe Runda. Do 4tego czerwca wlacznie codziennie bede krecil sie po okolicy...

OSTRO!

I.

tak sobie właśnie policzyłem, ze dla mnie ok bedzie dopiero o 12, wcześniej musze jeszcze jedną rzecz załatwić. wiesz gdzie jest skm kamienny potok? ewentualnie rondo na armii karajowej w sopocie? albo po prostu skrzyżowanie orłowskiej ze zwycięstwa w orłowie i śmignąć najpierw na klify. poznasz mnie łatwo, żółty rower i czerwona koszulka emtb. to gdzie? sopot? orłowo?

• Mod Team

Klaniam,

Wielkie dzieki za traske Jaca. Inne spojzenie na stare katy plus cala masa zupelnie mi nieznanych sciezek :sick:

Jak dla mnie baaardzo udane. Ponad 3 godziny solidnego pedalowania.

Straty w sprzecie i sile zywej: dwa chain suck'i, jedna szrubka od blatu i swieze blizny na prawej goleni :D

Jutro dzien szosowy ale wtorek znowu MTB. Kto chetny?

OSTRO!

I.

• Mod Team

Klaniam,

Nieoczekiwana, dluzszoczasowa zwiecha interneta odciela mnie od Forum...

Na srode mialem pomysl na oblatanie swiatelka po ćmoku, bo tak do 20-21 jestem zajmany...

Jak by sie ktos pisal na najt-rajd to zapraszam. Jak by cos to moge nawet zabrac extra swiatelka (jakies kocieoko, Blacburn'a, nołnejma i Petzla)

Np.: Na Wzgorzu Swietego Maxymiliana Nowotki o 22?

OSTRO!

I.

• Mod Team

Klaniam,

No ja bym nie nadinterpretowywal kolego KAZUMI. Ja myslalem o najtrajdzie w terenie. Aktualnie jestem bezostrokolowy i bede dalej eksplorowal przydatnosc moich przyzwyczajen w starciu z Inbrede'em :)

Tylko pogoda jakos przestala nas rozpieszczac...

No ale ja jak cos podtrzymuje zaproszenie do nocnego blocenia sie :)

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...