Kubusiowa Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja muszę kupić oświetlenie jakieś, tylko nie wiem co, mój kumpel chwali czołówkę używa jej bardzo często i jest zadowolony. Zaś ja liczę na koci wzrok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Najlepiej dwie lampki. Albo 3 Jedna na kierownice ostrzegawcza diodowka jakakolwiek za 5zl nawet. Druga halogen albo jakas lepsza diodowka dla oswietlenia w lesie po ciemku i trzeba na kask czolowka zeby oswietlac sobie co trzeba, a nie tylko to co widac przed rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Tu są fotki z niedzielnej wycieczki po siodełko -----> http://picasaweb.google.pl/Jacuncio/MatemblewoItp# A wieczorkiem pojawi się tam też album ze śmigania po Elblągu.. Nie miałem pojęcia że tak fajne miejscówki moga tam być Polecam tym którzy nie znają Bażantarnię - myślę że latem może być co najmniej równie fajnie, pod warunkiem że nie będzie tabunów emerytów z kijkami na szlakach Coś się na dziś kroi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Moznaby sie ustawic gdzies na jakas jazde wieczorkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak zorganizuje jakieś oświetlenie, to w sumie można by gdzieś pojechać wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 To ja poszukam ladowarki do Halogena, bedzie wiecej swiatla Proponuje wyjazd kolo np 19-20 i trase maly kack-karwiny-golebiewo-gdziestam w sopocie z racji tego ze bedzie ciemno nie bedziemy cwiczyc karolomnych zjadow i podjazdow... no moze te znane na pamiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 tak więc: 19:30 przy shellu w sopocie kamienny potok. pierwszy cel dojechać do głównego gdzie odbiore lampe, potem jedziemy na łysą i dalej w las w kierunku gołębiewa. a dalej to już sie zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 18 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 czekamy na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Relacja jest taka, ze ja poszedlem na piwo Za to dzis zrobilismy wycieczke sobie z kolega VJ Trasa Gdynia centrum->zabianka sciezka wzdluz glownej, potem wdrapalismy sie na pacholek zeby z niego zjechac nastepnie dolina radosci, zielony szlak i na szeroka piaszczysta (tzn sniegowa teraz ) do niebieskiego , ktorym na niedzwiednik, tam w lewo w dojazdowke pod tomac, tam na krzyzowce w prawo i lasami do chrzanowskiego, potem na smieszke i do domu Duzo sniegu, duzo narciarzy biegowych, duzo zabawy Choc czasem trzeba bylo isc i czasem snieg bloki zalepial to i tak bylo fajowsko Na dowod, ze jest snieg Wycieczka cos kolo 42km z mizerna srednia 18 Ale zabawy coniemiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jutro ktoś się wybiera do lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 ja mam egzaminy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 23 marzec 2009 czy Kotkapsotka ma ochotę wybyć gdzieś w teren? Poznać się i pojeździć troszkę? Spotkałybyśmy się w Sopocie albo w Gdyni ja tam tobie pasuje w godzinach popołudniowych... Co ty na to ??? a jak nie poniedziałek to może inny dzień... Jak ktoś ma ochotę pośmigać rekreacyjnie niech się odezwie u mnie week odpada bo mam zjazdy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 hihi;] jasne że mam ochotę. Możemy się gdzieś spotkać w połowie drogi;] no i jeszcze wszystko zależy od pogody bo jak będzie padało i wiało to ja nigdzie się nie wybieram. Tu w gdyni jestem bez internetu więc na priv podam ci swój numer co się zgadamy jeszcze oki? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jak będzie wiało i padało to ja też nie wyszczubię nosa ale może pogoda będzie lepsza bo ona jest każdego dnia inna dogadamy się przez smsy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jak byście się drogie panie na klify wybierały, to ja tam prawdopodobnie ok 16 będę sobie hasał. niestety pogoda nie zapowiada się zbyt dobrze, w poniedziałek wręcz ma padać. na szczęście będzie zmiana czasu, więc ciemno będzie się robiło dopiero po 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 to dobrze bo czekam już miesiąc na moją lampę przednią i nie mam oświetlenia, Jakby co to nie zamawiajcie nigdy niczego w tczewskich sklepach bo się czeka tak długo że nie widać końca. Pogoda nie zapowiada się za najlepiej a ja mam teraz cały tydzień urlopu a wieje tak jakby głowę chciało urwać ja to sobie wybrałam hehe Jak byśmy się wybierały to myślę że na Klif wpadniemy Oby pogoda była w miarę Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ktoś się wybiera na Bike Tour w Matemblewie?? Może tam się uda jakoś spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Bike tour w matemblewie? Ja dziś z Kubusiową się ustawiłyśmy na 17.30 w Sopocie głównym na dworcu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No właśnie Ktoś chętny by dołączyć ??? Mój tel: 505 35 39 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja raczej po pracy to tylko do domu śmigam zwłaszcza, że dopiero wczoraj uruchomiłem rower i sił brakuje. Ale jutro około 15.30 będę objeżdżał trasę sobotniego wyścigu, także chętnych zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 17:30 w sopocie? dość późno, ale może dojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ktoś się wybiera na Bike Tour w Matemblewie?? Może tam się uda jakoś spotkać? Szkoda, że nie wiedziałem o tym "maratonie" 2tyg. wcześniej, bo nie mam w GDA ciuchów na taką wyprawę, a w jeansach i bez rękawiczek jechać nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 jesansy do spd to świetne połączenie, 20 km dzisiaj tak zrobiłem ale za to w rękawiczkach, bez tego faktycznie jest słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ostatnio przejechałem jakieś 10km po mieście w jeansach i mi się dupsko zaczęło pocić Opcją zawsze są rekawiczki zimowe, ale i tak jak już, bym musiał jechać na 2 razy na Matemblewo- raz się zapisać, a po 3h na maraton. Czasu też za dużo nie mam, bo nałóg kół w przyszłym tygodniu jest niezbyt miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Śpieszę wyjaśnić, to nie maraton a XC!! Dystans zdecydowanie mniejszy, choć trasa wymagająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.