Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej dwie lampki. Albo 3 :P Jedna na kierownice ostrzegawcza diodowka jakakolwiek za 5zl nawet. Druga halogen albo jakas lepsza diodowka dla oswietlenia w lesie po ciemku i trzeba na kask czolowka zeby oswietlac sobie co trzeba, a nie tylko to co widac przed rowerem.

Tu są fotki z niedzielnej wycieczki po siodełko -----> http://picasaweb.google.pl/Jacuncio/MatemblewoItp#

A wieczorkiem pojawi się tam też album ze śmigania po Elblągu.. Nie miałem pojęcia że tak fajne miejscówki moga tam być :) Polecam tym którzy nie znają Bażantarnię - myślę że latem może być co najmniej równie fajnie, pod warunkiem że nie będzie tabunów emerytów z kijkami na szlakach :(

Coś się na dziś kroi?

To ja poszukam ladowarki do Halogena, bedzie wiecej swiatla :P Proponuje wyjazd kolo np 19-20 i trase maly kack-karwiny-golebiewo-gdziestam w sopocie z racji tego ze bedzie ciemno nie bedziemy cwiczyc karolomnych zjadow i podjazdow... no moze te znane na pamiec ;)

Relacja jest taka, ze ja poszedlem na piwo :P Za to dzis zrobilismy wycieczke sobie z kolega VJ :P Trasa Gdynia centrum->zabianka sciezka wzdluz glownej, potem wdrapalismy sie na pacholek zeby z niego zjechac :P nastepnie dolina radosci, zielony szlak i na szeroka piaszczysta (tzn sniegowa teraz :P ) do niebieskiego , ktorym na niedzwiednik, tam w lewo w dojazdowke pod tomac, tam na krzyzowce w prawo i lasami do chrzanowskiego, potem na smieszke i do domu :P Duzo sniegu, duzo narciarzy biegowych, duzo zabawy :) Choc czasem trzeba bylo isc i czasem snieg bloki zalepial to i tak bylo fajowsko :)

Na dowod, ze jest snieg :P

21e3cd6dd454ca7bm.jpg

Wycieczka cos kolo 42km z mizerna srednia 18 :D Ale zabawy coniemiara :D

• 3 tygodnie później...

23 marzec 2009 czy Kotkapsotka ma ochotę wybyć gdzieś w teren? Poznać się i pojeździć troszkę? Spotkałybyśmy się w Sopocie albo w Gdyni ja tam tobie pasuje w godzinach popołudniowych... Co ty na to ??? :) a jak nie poniedziałek to może inny dzień... Jak ktoś ma ochotę pośmigać rekreacyjnie niech się odezwie :) u mnie week odpada bo mam zjazdy.

Pozdrawiam :)

hihi;] jasne że mam ochotę. Możemy się gdzieś spotkać w połowie drogi;] no i jeszcze wszystko zależy od pogody bo jak będzie padało i wiało to ja nigdzie się nie wybieram. Tu w gdyni jestem bez internetu więc na priv podam ci swój numer co się zgadamy jeszcze oki? pozdrawiam

jak byście się drogie panie na klify wybierały, to ja tam prawdopodobnie ok 16 będę sobie hasał. niestety pogoda nie zapowiada się zbyt dobrze, w poniedziałek wręcz ma padać. na szczęście będzie zmiana czasu, więc ciemno będzie się robiło dopiero po 19 :D

to dobrze bo czekam już miesiąc na moją lampę przednią i nie mam oświetlenia, Jakby co to nie zamawiajcie nigdy niczego w tczewskich sklepach bo się czeka tak długo że nie widać końca. Pogoda nie zapowiada się za najlepiej a ja mam teraz cały tydzień urlopu a wieje tak jakby głowę chciało urwać ja to sobie wybrałam hehe ;) Jak byśmy się wybierały to myślę że na Klif wpadniemy ;) Oby pogoda była w miarę ;)

Pozdro :)

• 2 tygodnie później...

Ostatnio przejechałem jakieś 10km po mieście w jeansach i mi się dupsko zaczęło pocić :rolleyes: Opcją zawsze są rekawiczki zimowe, ale i tak jak już, bym musiał jechać na 2 razy na Matemblewo- raz się zapisać, a po 3h na maraton. Czasu też za dużo nie mam, bo nałóg kół w przyszłym tygodniu jest niezbyt miły <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...