Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

no no no, wiec pojechali my co nieco. tutaj -> http://picasaweb.google.pl/jaca.sopot/1102...ey=ArC03yxcix8# są fotki.zrobiliśmy małą rundkę po klifach w orłowie, potem redłowo, troche witomina. łącznie ile? 26km? coś koło tego chyba. ja zrobiłem z 50, bo potem jeszcze pojechałem na driftoloty do sopotu. wielkie dzięki jeszcze raz za hot dogi i herbatkę. no i respekt dla Oli, która jeździ z jednym hamulcem. podziwiam, naprawdę! każda inna dziewczyna powiedziała by, ze rower fu i wogóle, brudno, mokro, a czapka jeszcze fryzure popsuje B)

A ile czas Wam ta wyprawa zajęła?

Też bym się gdzieś ruszyła moim staruszkiem, ale nie mam z kim do tego mam kondycję beznadzieją i zanim będę mogła jeździć z innymi ludźmi muszę sama popracować nad tym. A może Ktoś z trójmiasta jest w podobnej sytuacji? Co by nie mówić zawsze raźniej i więcej motywacji :D

hm.. wycieczka nam zajęła ok3 godzin ale to pewnie dlatego że się nigdzie nie spieszyliśmy a poza tym to wprowadzaliśmy troszke rowerki. Tak czy inaczej bardzo sympatycznie było no i jakoś nawet wytrzymałam z chłopakami( a kondycji to wcale nie mam) hihi;] kiedy powtórka?

Jacku? dziękuje za fotki no i za wspólną jazde;)

Ja się do was przyłączę jak mnie przygarniecie. Tyle że będę dopiero do dyspozycji od 28 lutego bo teraz egzamin na egzaminie ehmm ;) ale jakbyście coś planowali to będę miała czuwać nad tematami i jak będę mogła to tam znać :)

PS. a czy w ogóle ludzie z trójmiasta się kiedyś spotkali w większym gronie, bo chyba jest nas dość dużo.

Pozdrawiam

Byl kiedyś mini zlot w ramach objazdu trasy Skandii pod koniec września. Łącznie było 9 osób, można by jeszcze na wiosne to powtórzyć ;)

No to ładnie 9 osób to już coś a na wiosnę jak najbardziej jestem za :D

tylko trzeba ludziom wiadomości powysyłać, bo są leniwi by czytać tematy :)

Pozdrawiam

Co do spotkań w przeszłości to wiosną 2007 roku odbyło się lokalnie kilka spotkań, nawet większa grupą, na początku tego wątku widać nasze "ustawki", skład czasami był dość spory. Pamiętam, że z tych liczniejszych to był wypad po TPK w części Gdańskiej, był wypad w stronę Kaszub (Wieżyca i Jar Radunii z moja kapielą), zaszczyciły nas nawet dziewczyny z Gdyni, było też spotkanie w ramach Przejazdu Rowerowego. No ale później się to jakoś rozsypało. Topol proponował wspólne wypady w ramach którejś z trójmiejskich grup.

Co do maratonów, w tym roku w okolicach będzie sporo imprez i zapewne będzie okazja na którejś się spotkać.

Nawiązując do dawnych forumowych zlotów:

http://sp0q.fotosik.pl/albumy/147695.html - pierwszy

http://sp0q.fotosik.pl/albumy/157125.html - drugi

Jeśli kogoś to interesuje może obejrzeć sobie zdjęcia =] Fajna sprawa, z jakiegoś powodu wtedy o wiele łatwiej było coś zorganizować, rzucało się pomysł i zaraz było 10 osób ;]

ja na razie mam lenia na podjżdżanie, jakoś nie umiem podjeżdżać w długich spodniach i kurtce. teraz sobie tylko jeżdże od zjazdu do zjazdu, zaliczam każdy po kilka razy i jakoś specjalnie mi się nie spieszy. ale jak ktoś chce poznać np sopockie lasy, to się polecam. oprowadzić zawsze mogę ;)

GdyniaBiker zaskoczyłeś mnie chłopie. Za nic nie mogę sobie przypomnieć jaki to był szlak, a wymiotło akurat część tematu która zawierała odpowiedź. Sam chętnie bym się tam jeszcze przejechał. Być może Topol pamięta, już wysłałem mu zapytanie na gadu.

Sp0q, co to za ładne miejsce na 4 zdjęciu z 2 zlotu :)?

To widok na Radunię z mostu w Rutkach :) chyba!

Wezwany do tablicy troche odpowiem.

Jakiś czas temu faktem było to ,że faktycznie spontaniczne wyprawy na tym forum były czymś częstym.A to tpk to troche Kaszub itd.Lecz jakoś to wszysko umarło.Dlaczego? Nie wiem.

Teraz z czystym sumieniem moge polecić portal wycieczek pieszych i rowerowych. www.rwm.org.pl Strona oferuje naprawde ogromne spektrum spędzania wolnego czasu.Są tu amatorzy oczywiście nieśmiertelnych rowerów,pieszych wędrówek,wspinaczki,czy ostatno bardzo modne-łyżwy.Ogrom relacji,fotografi-mam nadzieje,że was przyciągnie.Strona nie należy do żadnego klubu organizacji czy zrzeszenia!!!

portal otwarty dla wszystkich - bez wyjątku.Organizować wycieczki,rajdy,treningi,piesze spacery może każdy.

Dawno was nie widziałem.Wiec może jakiś rayd?

Meldujemy się w domu :icon_wink:

Mój licznik 64km'y pokazał, asfaltów liczę ok 15-17, reszta teren, a to jeszcze nie koniec, bo za chwilę do Elbląga jedziemy pośmigać z kumpelstwem :P

Super wycieczka, w pociągu zrzucę fotki na lapka, a na miejscu gdzieś przerzucę i podlinkuję. Pogoda dopisała, więc fajne bedą z tego co widzę na razie. Nawet jakieś moje OTB Oli sie chyba udało złapać w locie...

Jaca, dzięki za ciastka, które mi pannę przy życiu utrzymały :)

Hehe... pamietam ten "objazd skandii" bo czesciowo to ja prowadzilem i jak mowilem "ej, chlopaki, tam jest fajny zjazd" to wcale nie mialem na mysli "ej, chlopaki, tam jest trasa skandii" :D Trzeba to powtorzyc. Jaca, jakis wypad poznym popoludniem? Tzn po 17 ? Np jutro pojutrze bo snieg fajny i po ciemku super zabawa. Ja teraz koncze o 17 prace, rower moge wziasc zawsze na pake i jadac z gdanska do gdyni wyskoczyc gdzies do lasu :)

mówisz Olku night ride? musiał bym czołówkę pożyczyć. bateria podobno starcza na 2 godziny. chyba że masz jakieś służbowe akumulatory, to mozna by to jakoś przedłużyć

no i warto wspomnieć, że niedzielna wyprawa z Jackiem i Olą była wyprawą biznesową, mianowicie jechałem kupić siodełko z sopotu na matemblewo. powiem tyle, jest śliczne^^ ai po przesiadce z Mikołajowego (gdyniabiker) skn'a wreszcie mogę jechać na siedząco!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...