kotkaPsotka Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 koniecznie w takim samym kolorze jak krawat, bo jak nie dobierzesz to się obrażę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no no no, wiec pojechali my co nieco. tutaj -> http://picasaweb.google.pl/jaca.sopot/1102...ey=ArC03yxcix8# są fotki.zrobiliśmy małą rundkę po klifach w orłowie, potem redłowo, troche witomina. łącznie ile? 26km? coś koło tego chyba. ja zrobiłem z 50, bo potem jeszcze pojechałem na driftoloty do sopotu. wielkie dzięki jeszcze raz za hot dogi i herbatkę. no i respekt dla Oli, która jeździ z jednym hamulcem. podziwiam, naprawdę! każda inna dziewczyna powiedziała by, ze rower fu i wogóle, brudno, mokro, a czapka jeszcze fryzure popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A ile czas Wam ta wyprawa zajęła? Też bym się gdzieś ruszyła moim staruszkiem, ale nie mam z kim do tego mam kondycję beznadzieją i zanim będę mogła jeździć z innymi ludźmi muszę sama popracować nad tym. A może Ktoś z trójmiasta jest w podobnej sytuacji? Co by nie mówić zawsze raźniej i więcej motywacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 hm.. wycieczka nam zajęła ok3 godzin ale to pewnie dlatego że się nigdzie nie spieszyliśmy a poza tym to wprowadzaliśmy troszke rowerki. Tak czy inaczej bardzo sympatycznie było no i jakoś nawet wytrzymałam z chłopakami( a kondycji to wcale nie mam) hihi;] kiedy powtórka? Jacku? dziękuje za fotki no i za wspólną jazde;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ja się do was przyłączę jak mnie przygarniecie. Tyle że będę dopiero do dyspozycji od 28 lutego bo teraz egzamin na egzaminie ehmm ale jakbyście coś planowali to będę miała czuwać nad tematami i jak będę mogła to tam znać PS. a czy w ogóle ludzie z trójmiasta się kiedyś spotkali w większym gronie, bo chyba jest nas dość dużo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Byl kiedyś mini zlot w ramach objazdu trasy Skandii pod koniec września. Łącznie było 9 osób, można by jeszcze na wiosne to powtórzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Właśnie ktoś w czerwcu wybiera się na Maraton? Ja mam w planach uczestniczyć- ten pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 inna sprawa, że sam przejazd okazał się być bardziej byle gdzie niż trasą skandii ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 12 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Byl kiedyś mini zlot w ramach objazdu trasy Skandii pod koniec września. Łącznie było 9 osób, można by jeszcze na wiosne to powtórzyć No to ładnie 9 osób to już coś a na wiosnę jak najbardziej jestem za tylko trzeba ludziom wiadomości powysyłać, bo są leniwi by czytać tematy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 13 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Co do spotkań w przeszłości to wiosną 2007 roku odbyło się lokalnie kilka spotkań, nawet większa grupą, na początku tego wątku widać nasze "ustawki", skład czasami był dość spory. Pamiętam, że z tych liczniejszych to był wypad po TPK w części Gdańskiej, był wypad w stronę Kaszub (Wieżyca i Jar Radunii z moja kapielą), zaszczyciły nas nawet dziewczyny z Gdyni, było też spotkanie w ramach Przejazdu Rowerowego. No ale później się to jakoś rozsypało. Topol proponował wspólne wypady w ramach którejś z trójmiejskich grup. Co do maratonów, w tym roku w okolicach będzie sporo imprez i zapewne będzie okazja na którejś się spotkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 13 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 inna sprawa, że sam przejazd okazał się być bardziej byle gdzie niż trasą skandii ;D Ważne, że wszyscy dobrze sie bawili Poza tym z trasy Skandii i tak nic nie pamietam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 13 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nawiązując do dawnych forumowych zlotów: http://sp0q.fotosik.pl/albumy/147695.html - pierwszy http://sp0q.fotosik.pl/albumy/157125.html - drugi Jeśli kogoś to interesuje może obejrzeć sobie zdjęcia =] Fajna sprawa, z jakiegoś powodu wtedy o wiele łatwiej było coś zorganizować, rzucało się pomysł i zaraz było 10 osób ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 13 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Sp0q, co to za ładne miejsce na 4 zdjęciu z 2 zlotu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 13 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja na razie mam lenia na podjżdżanie, jakoś nie umiem podjeżdżać w długich spodniach i kurtce. teraz sobie tylko jeżdże od zjazdu do zjazdu, zaliczam każdy po kilka razy i jakoś specjalnie mi się nie spieszy. ale jak ktoś chce poznać np sopockie lasy, to się polecam. oprowadzić zawsze mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 14 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 oooooo znalazłam ziomka, który ma tak jak ja Jupi Trzeba będzie się wybrać na wyprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 14 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 tylko że ten ziomek dość wspaniale sobie zjeżdża;] Roksano przyłacz sie do nas;] jutro tez sie ustawilismy na przejażdżkę;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 14 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 GdyniaBiker zaskoczyłeś mnie chłopie. Za nic nie mogę sobie przypomnieć jaki to był szlak, a wymiotło akurat część tematu która zawierała odpowiedź. Sam chętnie bym się tam jeszcze przejechał. Być może Topol pamięta, już wysłałem mu zapytanie na gadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Sp0q, co to za ładne miejsce na 4 zdjęciu z 2 zlotu ? To widok na Radunię z mostu w Rutkach chyba! Wezwany do tablicy troche odpowiem. Jakiś czas temu faktem było to ,że faktycznie spontaniczne wyprawy na tym forum były czymś częstym.A to tpk to troche Kaszub itd.Lecz jakoś to wszysko umarło.Dlaczego? Nie wiem. Teraz z czystym sumieniem moge polecić portal wycieczek pieszych i rowerowych. www.rwm.org.pl Strona oferuje naprawde ogromne spektrum spędzania wolnego czasu.Są tu amatorzy oczywiście nieśmiertelnych rowerów,pieszych wędrówek,wspinaczki,czy ostatno bardzo modne-łyżwy.Ogrom relacji,fotografi-mam nadzieje,że was przyciągnie.Strona nie należy do żadnego klubu organizacji czy zrzeszenia!!! portal otwarty dla wszystkich - bez wyjątku.Organizować wycieczki,rajdy,treningi,piesze spacery może każdy. Dawno was nie widziałem.Wiec może jakiś rayd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mam dziś egzamin z Mikto ;( muszę się przygotować choć mi się za nic nie chce ale niedługo biorę dziekankę bo mam dość kucia muszę psychicznie odpocząć bo mnie odrzuca jak myślę o kolejnym egzaminie... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Meldujemy się w domu Mój licznik 64km'y pokazał, asfaltów liczę ok 15-17, reszta teren, a to jeszcze nie koniec, bo za chwilę do Elbląga jedziemy pośmigać z kumpelstwem Super wycieczka, w pociągu zrzucę fotki na lapka, a na miejscu gdzieś przerzucę i podlinkuję. Pogoda dopisała, więc fajne bedą z tego co widzę na razie. Nawet jakieś moje OTB Oli sie chyba udało złapać w locie... Jaca, dzięki za ciastka, które mi pannę przy życiu utrzymały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Hehe... pamietam ten "objazd skandii" bo czesciowo to ja prowadzilem i jak mowilem "ej, chlopaki, tam jest fajny zjazd" to wcale nie mialem na mysli "ej, chlopaki, tam jest trasa skandii" Trzeba to powtorzyc. Jaca, jakis wypad poznym popoludniem? Tzn po 17 ? Np jutro pojutrze bo snieg fajny i po ciemku super zabawa. Ja teraz koncze o 17 prace, rower moge wziasc zawsze na pake i jadac z gdanska do gdyni wyskoczyc gdzies do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 u mnie jeszcze tylko do weekendu. Skończy się sesja poprawkowa i startujemy z koksem =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 ja mialem ostatnia sesje w zyciu i zakonczylem w podstawowej oczywiscie z prawie samymi trojami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 mówisz Olku night ride? musiał bym czołówkę pożyczyć. bateria podobno starcza na 2 godziny. chyba że masz jakieś służbowe akumulatory, to mozna by to jakoś przedłużyć no i warto wspomnieć, że niedzielna wyprawa z Jackiem i Olą była wyprawą biznesową, mianowicie jechałem kupić siodełko z sopotu na matemblewo. powiem tyle, jest śliczne^^ ai po przesiadce z Mikołajowego (gdyniabiker) skn'a wreszcie mogę jechać na siedząco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja mam gdzieś czołówkę, sam jeżdzę w taki śnieg ze zwykłą diodówką za 15zł I swieci odbijajac sie od sniegu niezle. Mam jeszcze halogen na 6 aku. Mozna by sie umowic np na srode wieczor kolo 20 na przyklad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.